Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0009
  • Stadion: mgteam Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2818
mgteam SPUFFANI
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Dubus passt de bal in één keer door. Helak is nu in balbezit. Hirsch met een sublieme pass. Dubus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubus haalt uit met een fantastische trap. Wódkiewicz bokst de bal weg.

11e minuut.
Pliszka geeft een lange en hoge pass. Konka heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polakowski. Konka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Konka kan niet meer verder spelen. Hirsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ouhssine komt het veld opgelopen. Marteau komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Marteau passt de bal met de wreef. Brusseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusseaux passt de bal zonder na te denken. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - SPUFFANI 1:0

16e minuut.
Doeltrap. Laszczak trapt de bal weg. Dubus kopt de bal weg. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Roda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasperczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roda. Roda krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Godri onderschept slim de pass. Munnicki is nu in balbezit. Godri verovert de bal door een tackle van achteren. Godri geeft een hoge lob. Dubus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Krzętowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzętowski speelt de bal door. Staniec is nu in balbezit. Dubus is nu in balbezit. Dubus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal met de wreef. Dubus is nu in balbezit. Dubus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - SPUFFANI 2:0

40e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine passt de bal met de wreef. Daar is Dubus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - SPUFFANI 3:0

45e minuut.
Godri probeert de bal met de borst te controleren. Godri passt de bal in één keer door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mgteam 40%, SPUFFANI 60%.
mgteam - SPUFFANI 3:0

50e minuut.
Munnicki onderschept slim de pass. Munnicki met een sublieme pass. Kostourek onderschept slim de pass. Polakowski is nu in balbezit. Polakowski geeft een hoge lob. Fulzio bokst de bal weg.

55e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri is nu in balbezit. Godri passt de bal in één keer door. Dubus is nu in balbezit. Dubus draait met de bal, schiet en ... Wódkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - SPUFFANI 4:0

60e minuut.
Majcher is nu in balbezit. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri passt de bal in één keer door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine draait met de bal, schiet en ... Wódkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gherghel passt de bal zonder na te denken. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laszczak. Ouhssine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godri komt bij de bal en schiet. Wódkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Randiš verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel rent richting de bal. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Ouhssine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Staniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dubus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubus passt de bal zonder na te denken. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. Wódkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - SPUFFANI 5:0

74e minuut.
Helak geeft een hoge lob. Inworp. Brusseaux met de inworp. Dubus heeft problemen om de bal te vangen. Dubus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Pliszka trapt de bal weg van het doel. Majcher kopt de bal weg. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel. Wódkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ouhssine kopt de bal weg. Dubus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubus passt de bal in één keer door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. Wódkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Godri geeft een hoge lob. Dubus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dubus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ouhssine legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - SPUFFANI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mgteam 31%, SPUFFANI 69%.
mgteam - SPUFFANI 6:0