Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Łódź-Widzew KS Jagodno
442 Tactiek liga - II skład
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 40.1
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Bazan de bal. Bazan speelt de bal door. Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:1

5e minuut.
Kwaśniak is nu in balbezit. Jastrząb onderschept slim de pass. Jastrząb speelt de bal door. Mućko rent richting de bal. Mućko passt de bal met de wreef. Kapucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:2

16e minuut.
Świniorek geeft een hoge lob. Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki passt de bal in één keer door. Gręda is nu in balbezit. Gręda passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Świniorek probeert naar een medespeler te passen. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal met de wreef. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Masarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:3

23e minuut.
Gręda met een sublieme pass. Pawluk rent richting de bal. Mućko verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dołęga is nu in balbezit. Kwaśniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dołęga raakt geblesseerd tijdens het duel. Dołęga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan met een sublieme pass. Świniorek controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb speelt de bal door. Mućko is nu in balbezit. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dołęga verovert de bal door een tackle van achteren. Dołęga geeft een hoge lob. Kwaśniak heeft problemen om de bal te vangen. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mućko rent richting de bal. Mućko passt de bal zonder na te denken. Świniorek probeert naar een medespeler te passen. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Kapucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jastrząb speelt de bal door. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki rent richting de bal. Bazan onderschept slim de pass. Bazan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dołęga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazan rent richting de bal. Bazan probeert naar een medespeler te passen. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:4

42e minuut.
Świniorek is nu in balbezit. Bazan rent richting de bal. Świniorek is nu in balbezit. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Mućko de bal. Świniorek rent richting de bal. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:5

45e minuut.
Mućko passt de bal zonder na te denken. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga passt de bal met de wreef. Daar is Gręda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gręda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Łódź-Widzew 65%, KS Jagodno 35%.
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:5

56e minuut.
Dołęga met een snelle inworp. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrząb geeft een hoge lob. Bazan rent richting de bal. Bazan geeft een lange en hoge pass. Kapucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masarczyk kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dołęga neemt de hoekschop. Świniorek heeft problemen om de bal te vangen. Świniorek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mućko de bal. Mućko schiet op doel. Kapucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:6

65e minuut.
Klungelig pakt Mućko de bal. Bernacki is nu in balbezit. Mućko onderschept slim de pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:7

70e minuut.
Bazan is nu in balbezit. Bazan speelt de bal door. Świniorek met een sublieme pass. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:8

77e minuut.
Mućko is nu in balbezit. Masarczyk onderschept slim de pass. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga schiet op doel. Kapucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:9

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Mućko de bal onder controle te krijgen. Bazan rent richting de bal. Kwaśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwaśniak krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dołęga passt de bal met de wreef. Świniorek speelt de bal door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek probeert naar een medespeler te passen. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Kapucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:10

90e minuut.
Bazan is nu in balbezit. Bazan passt de bal met de wreef. Masarczyk rent richting de bal. Mućko verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko draait met de bal, schiet en ... Kapucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Łódź-Widzew 74%, KS Jagodno 26%.
F.C Łódź-Widzew - KS Jagodno 0:11