Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wylewowice Przemyt Budzisko
442 Tactiek 424
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Leśnik onderschept slim de pass. Leśnik passt de bal in één keer door. Rupała rent richting de bal. Michalczuk is nu in balbezit. Michalczuk haalt uit met een fantastische trap. Chwałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - Przemyt Budzisko 1:0

17e minuut.
Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk passt de bal zonder na te denken. Rupała is nu in balbezit. Szympruch onderschept slim de pass. Szympruch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kulewicz kopt de bal weg. Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rupała zijn tegenspeler op de grond. Rupała krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Biedrzycki rent richting de bal. Moszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Moszczyński passt de bal in één keer door. Michalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aleksander heeft problemen om de bal te vangen. Król onderschept slim de pass. Szympruch probeert naar een medespeler te passen. Michalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szympruch speelt de bal door. Boiński is nu in balbezit. Boiński speelt de bal door. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rupała passt de bal zonder na te denken. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński begaat een overtreding. Kłosiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wylewowice 50%, Przemyt Budzisko 50%.
LKS Wylewowice - Przemyt Budzisko 1:0

53e minuut.
Chmura heeft problemen om de bal te vangen. Bękart rent richting de bal. Chmura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bękart roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bękart kan niet meer verder spelen. Węc komt het veld opgelopen. Leśnik komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Leśnik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łach de bal onder controle te krijgen. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz passt de bal zonder na te denken. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiel rent richting de bal. Rupała maakt een afschuwelijke overtreding. Rupała krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wylewowice 54%, Przemyt Budzisko 46%.
LKS Wylewowice - Przemyt Budzisko 1:0