Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precele FC namaxa
Normal Tactiek 433v1
37% Balbezit 63%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Kovačev passt de bal in één keer door. Berrettoni rent richting de bal. Berrettoni passt de bal met de wreef. Vărsatu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korynt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:1

2e minuut.
Komorowski speelt de bal door. Daar is Teletubiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cengiz verovert de bal door een tackle van achteren. Cengiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:2

3e minuut.
Komorowski probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:3

5e minuut.
Lissek rent richting de bal. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička met een sublieme pass. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kovačev rent richting de bal. Kovačev passt de bal met de wreef. Daar is Leier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kovačev passt de bal zonder na te denken. Berrettoni is nu in balbezit. Berrettoni passt de bal zonder na te denken. Cengiz heeft problemen om de bal te vangen. Cengiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Berrettoni onderschept slim de pass. Berrettoni passt de bal met de wreef. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:4

18e minuut.
Cengiz passt de bal in één keer door. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lissek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:5

21e minuut.
Vărsatu met een sublieme pass. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Hodkovička passt de bal met de wreef. Szarowicz rent richting de bal. Cengiz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vărsatu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cengiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cengiz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szarowicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Semenowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cengiz met een sublieme pass. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Gniazdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Kovačev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačev passt de bal met de wreef. Cengiz is nu in balbezit. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cengiz is nu in balbezit. Cengiz haalt uit met een fantastische trap. Gniazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Berrettoni rent richting de bal. Berrettoni passt de bal met de wreef. Vărsatu heeft problemen om de bal te vangen. Vărsatu geeft de bal voor. Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mincă met een snelle inworp. Vărsatu geeft een lange en hoge pass. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:6

30e minuut.
Klungelig pakt Lissek de bal. Leier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz verovert de bal door een tackle van achteren. Cengiz draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:7

32e minuut.
Leier is nu in balbezit. Cengiz onderschept slim de pass. Cengiz probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kovačev met een snelle inworp. Hodkovička controleert de bal met de borst. Lissek is nu in balbezit. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Berrettoni met een sublieme pass. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička passt de bal met de wreef. Cengiz rent richting de bal. Cengiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precele FC 95%, namaxa 5%.
Precele FC - namaxa 0:7

46e minuut.
Cengiz met een sublieme pass. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Szarowicz de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vărsatu neemt de hoekschop. Hodkovička springt en kopt de bal. Gniazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:8

47e minuut.
Teletubiański met een sublieme pass. Komorowski heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Gniazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cengiz rent richting de bal. Cengiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Semenowicz rent richting de bal. Semenowicz geeft de bal voor. Gobetto kopt de bal weg. Cengiz rent richting de bal. Cengiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lagosteira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vărsatu de bal. Vărsatu geeft een lange en hoge pass. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Korynt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovačev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cengiz rent richting de bal. Cengiz haalt uit met een fantastische trap. Gniazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kovačev zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cengiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cengiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:9

56e minuut.
Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Korynt probeert de bal aan de voet te houden. Cengiz is nu in balbezit. Cengiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:10

58e minuut.
Vărsatu met de inworp. Berrettoni is nu in balbezit. Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:11

59e minuut.
Komorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz verovert de bal door een tackle van achteren. Cengiz passt de bal in één keer door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Berrettoni verovert de bal door een tackle van achteren. Berrettoni geeft de bal voor. Cengiz rent richting de bal. Cengiz draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Korynt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:12

63e minuut.
Penkaitis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lissek is nu in balbezit. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Cengiz is nu in balbezit. Cengiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:13

65e minuut.
Komorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz verovert de bal door een tackle van achteren. Cengiz passt de bal in één keer door. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Vărsatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărsatu geeft de bal voor. Daar is Lissek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cengiz rent richting de bal. Cengiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:14

68e minuut.
Gorząd rent richting de bal. Gorząd passt de bal zonder na te denken. Lissek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski bokst de bal weg. Inworp. Eigler komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Penkaitis met een sublieme pass. Kovačev met een sublieme pass. Hodkovička is nu in balbezit. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szarowicz de bal. De bal raakt de paal. Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni passt de bal met de wreef. Cengiz rent richting de bal. Cengiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Gülyiğit komt het veld opgelopen. Skrobot komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Leier trapt de bal weg. Berrettoni kopt de bal weg. Hodkovička rent richting de bal. Eigler rent richting de bal. Eigler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gniazdowski trapt de bal weg van het doel. Kovačev geeft de bal voor. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Korynt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:15

77e minuut.
Teletubiański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Komorowski de bal. Eigler speelt de bal door. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz schiet op doel. Gniazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cengiz rent richting de bal. Cengiz schiet op doel. Gniazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Eigler speelt de bal door. Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni met een sublieme pass. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:16

86e minuut.
Eigler passt de bal zonder na te denken. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička passt de bal in één keer door. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cengiz zal de hoekschop nemen. Eigler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - namaxa 0:17

89e minuut.
Cengiz met een sublieme pass. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Hodkovička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precele FC 90%, namaxa 10%.
Precele FC - namaxa 0:17