Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Polonez Borsuczy Real Madryt
Normal Tactiek Borsuk523
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten weak
weak Passen average
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Brada heeft problemen om de bal te vangen. Rurkowski is nu in balbezit. Brzęk is nu in balbezit. Brada rent richting de bal. Brada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Weise geeft de bal voor. Paras kopt de bal weg. De Fazio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Steczowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weise verovert de bal door een tackle van achteren. Weise passt de bal met de wreef. Brada bereikt de bal nog maar net als eerste. Brada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piper geeft een lange en hoge pass. Brada kopt de bal weg. Krzyształowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen onderschept slim de pass. Petersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Paras rent richting de bal. Brzęk onderschept slim de pass. Brzęk met een sublieme pass. Petersen heeft problemen om de bal te vangen. Petersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polonez 62%, Borsuczy Real Madryt 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Polonez - Borsuczy Real Madryt 0:0

48e minuut.
Ciobănescu passt de bal zonder na te denken. Petersen heeft problemen om de bal te vangen. Steczowicz is nu in balbezit. Petersen verovert de bal door een tackle van achteren. Petersen draait met de bal, schiet en ... Pabiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Brzęk rent richting de bal. Rurkowski is nu in balbezit. Brzęk rent richting de bal. Brada bereikt de bal nog maar net als eerste. Brada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polonez - Borsuczy Real Madryt 0:1

54e minuut.
Osenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Weise is nu in balbezit. Weise met een sublieme pass. Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polonez - Borsuczy Real Madryt 0:2

56e minuut.
Durczok speelt de bal door. Brada is nu in balbezit. Steczowicz is nu in balbezit. Brada onderschept slim de pass. Brada draait met de bal, schiet en ... Pabiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rurkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brada rent richting de bal. Brada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krzyształowicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Przybyła rent richting de bal. Przybyła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petersen de bal. Petersen geeft een lange en hoge pass. Brada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polonez - Borsuczy Real Madryt 0:3

78e minuut.
Weise bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weise is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weise zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brzęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Durczok verovert de bal door een tackle van achteren. Durczok geeft de bal voor. Petersen rent richting de bal. Petersen draait met de bal, schiet en ... Pabiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polonez - Borsuczy Real Madryt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polonez 73%, Borsuczy Real Madryt 27%.
FC Polonez - Borsuczy Real Madryt 0:4