Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precele FC FC JaSkółki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Jurek geeft een hoge lob. Inworp. Nicpoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nawrot onderschept slim de pass. Nawrot geeft een lange en hoge pass. Daar is Lissek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Popławski rent richting de bal. Popławski passt de bal in één keer door. Pyłko rent richting de bal. Pyłko draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nawrot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malec met een sublieme pass. Złotnik rent richting de bal. Złotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - FC JaSkółki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precele FC 52%, FC JaSkółki 48%.
Precele FC - FC JaSkółki 0:1

50e minuut.
Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komorowski onderschept slim de pass. Komorowski met een sublieme pass. Ostręga rent richting de bal. Ostręga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jurek verovert de bal door een tackle van achteren. Gorząd onderschept slim de pass. Gorząd speelt de bal door. Komorowski is nu in balbezit. Komorowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Popławski onderschept slim de pass. Popławski geeft de bal voor. Korynt probeert de bal met de borst te controleren. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gorząd is nu in balbezit. Pyłko onderschept slim de pass. Pyłko passt de bal zonder na te denken. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precele FC - FC JaSkółki 0:2

86e minuut.
Daar is Jurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek maakt een afschuwelijke overtreding. Jurek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precele FC 59%, FC JaSkółki 41%.
Precele FC - FC JaSkółki 0:2