Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szwagierkowo Chciwe Opony
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lupa verovert de bal door een tackle van achteren. Stęgierski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matysik. Matysik krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bełkowski probeert naar een medespeler te passen. Pieńkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boniecki. Boniecki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pilarz kan de bal niet met de borst controleren. Pilarz speelt de bal door. Sasin rent richting de bal. Sasin draait met de bal, schiet en ... Bełkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Boniecki probeert naar een medespeler te passen. Pilarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foszmańczyk. Pilarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmatan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szwagierkowo - Chciwe Opony 1:0

39e minuut.
Boniecki is nu in balbezit. Matysik verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański rent richting de bal. Pieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Dyoniziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cieślik geeft een lange en hoge pass. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kogut zijn tegenspeler op de grond. Kogut krijgt een gele kaart. Szmatan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szmatan kan niet meer verder spelen. Grelich komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kogut met de inworp. Rogal is nu in balbezit. Rogal passt de bal zonder na te denken. Kogut rent richting de bal. Kogut geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szwagierkowo 40%, Chciwe Opony 60%.
FC Szwagierkowo - Chciwe Opony 1:0

65e minuut.
Boniecki passt de bal in één keer door. Sasin probeert naar een medespeler te passen. Grelich is nu in balbezit. Grelich draait met de bal, schiet en ... Famulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kempczyński met een sublieme pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski onderschept slim de pass. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grelich onderschept slim de pass. Grelich passt de bal met de wreef. Sasin rent richting de bal. Grelich is nu in balbezit. Grelich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szwagierkowo 63%, Chciwe Opony 37%.
FC Szwagierkowo - Chciwe Opony 1:0