Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Sobolewo Młode Siekiery
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kulawik geeft een lange en hoge pass. Daar is Wałeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura onderschept slim de pass. Świtoń is nu in balbezit. Świtoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Horodecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołysz. Gołysz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Piesio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Garbień de bal. Garbień probeert naar een medespeler te passen. Romanczewski rent richting de bal. Romanczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kura is nu in balbezit. Świtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtoń draait met de bal, schiet en ... Szczotok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sepioł verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Sobolewo - Młode Siekiery 0:1

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Kulawik de bal onder controle te krijgen. Romanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulawik. Romanczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaszka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Odzimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień verovert de bal door een tackle van achteren. Garbień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Sobolewo 52%, Młode Siekiery 48%.
Jagiellonia Sobolewo - Młode Siekiery 0:1

69e minuut.
Sepioł geeft de bal voor. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piesio krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszka rent richting de bal. Jaszka passt de bal in één keer door. Garbień rent richting de bal. Garbień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jagiellonia Sobolewo - Młode Siekiery 1:1

88e minuut.
Piesio verovert de bal door een tackle van achteren. Piesio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kulawik de bal. Romanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Sobolewo 44%, Młode Siekiery 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jagiellonia Sobolewo - Młode Siekiery 1:1