Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koziebobki Brakuje Nam Jednego
433 Tactiek Eksperyment2
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


12e minuut.
Hadaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś geeft de bal voor. Iturriaga kopt de bal weg. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rantung geeft een hoge lob. Vũ Minh kopt de bal weg. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys draait met de bal, schiet en ... Żebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koziebobki - Brakuje Nam Jednego 0:1

17e minuut.
Chanowski geeft een lange en hoge pass. Vũ Minh is nu in balbezit. Vũ Minh met een sublieme pass. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys draait met de bal, schiet en ... Żebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Buttu heeft problemen om de bal te vangen. Paşazadə rent richting de bal. Paşazadə passt de bal in één keer door. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Indiano met een sublieme pass. Paşazadə is nu in balbezit. Paşazadə probeert naar een medespeler te passen. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys schiet op doel. Żebro bokst de bal weg.

32e minuut.
Indiano rent richting de bal. Chanowski rent richting de bal. Indiano verovert de bal door een tackle van achteren. Indiano schiet op doel. Czaplewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Czaplewski met een sublieme pass. Lobeiras kopt de bal weg. Daar is Yerga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys rent richting de bal. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vũ Minh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koziebobki - Brakuje Nam Jednego 0:2

35e minuut.
Lobeiras met een sublieme pass. Vũ Minh is nu in balbezit. Yerga is nu in balbezit. Vũ Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Vũ Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Buttu speelt de bal door. Lobeiras met een sublieme pass. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koziebobki - Brakuje Nam Jednego 0:3

41e minuut.
Bortoń rent richting de bal. Bortoń passt de bal met de wreef. Moldoveanu is nu in balbezit. Indiano is nu in balbezit. Indiano draait met de bal, schiet en ... Czaplewski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Podbipięta onderschept slim de pass. Podbipięta geeft een hoge lob. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano draait met de bal, schiet en ... Czaplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koziebobki 65%, Brakuje Nam Jednego 35%.
FC Koziebobki - Brakuje Nam Jednego 0:3

46e minuut.
Lobeiras rent richting de bal. Indiano is nu in balbezit. Met opzet legt Lobeiras zijn tegenspeler op de grond. Indiano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Indiano kan niet meer verder spelen. Pęcak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Żebro met een harde bal richting middenveld. Lobeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobeiras geeft een hoge lob. Molitorys rent richting de bal. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rantung onderschept slim de pass. Buttu is nu in balbezit. Rantung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rantung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rantung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Krasiński geeft een lange en hoge pass. Pęcak kopt de bal weg. Klungelig pakt Chanowski de bal. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wierzbowski is nu in balbezit. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu speelt de bal door. Buttu is nu in balbezit. Buttu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Niewierowski kan de bal niet met de borst controleren. Paşazadə rent richting de bal. Paşazadə probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lobeiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobeiras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yerga controleert de bal met de borst. Vũ Minh is nu in balbezit. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vũ Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Vũ Minh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Paşazadə probeert naar een medespeler te passen. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys met een sublieme pass. Lobeiras is nu in balbezit. Lobeiras draait met de bal, schiet en ... Żebro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koziebobki - Brakuje Nam Jednego 0:4

85e minuut.
Hadaś met een sublieme pass. Żebro probeert naar een medespeler te passen. Paşazadə met een sublieme pass. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koziebobki 60%, Brakuje Nam Jednego 40%.
FC Koziebobki - Brakuje Nam Jednego 0:4