Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0014
  • Stadion: mArone Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4794
mArone FC Koziebobki
atak Tactiek 532
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 36.2
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Sowała geeft een lange en hoge pass. Daar is Agnelluti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu geeft de bal voor. Bodenmann springt en kopt de bal. Żebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal met de wreef. Yerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Żebro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Socha geeft een hoge lob. Daar is Yerga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann draait met de bal, schiet en ... Żebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - FC Koziebobki 1:0

21e minuut.
Bortoń is nu in balbezit. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal in één keer door. Truchanowski speelt de bal door. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - FC Koziebobki 2:0

31e minuut.
Doganieri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorzkowski met een snelle inworp. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski schiet op doel. Żebro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ... Żebro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - FC Koziebobki 3:0

37e minuut.
Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowski geeft een hoge lob. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann schiet op doel. Żebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - FC Koziebobki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 44%, FC Koziebobki 56%.
mArone - FC Koziebobki 4:0

46e minuut.
Gorzkowski onderschept slim de pass. Gorzkowski geeft een lange en hoge pass. Yerga heeft problemen om de bal te vangen. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Oleszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann passt de bal in één keer door. Sowała is nu in balbezit. Sowała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu met een sublieme pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann draait met de bal, schiet en ... Żebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - FC Koziebobki 5:0

82e minuut.
Bodenmann is nu in balbezit. Doganieri onderschept slim de pass. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sowała rent richting de bal. Sowała geeft een lange en hoge pass. Truchanowski met een sublieme pass. Daar is Bodenmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodenmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 37%, FC Koziebobki 63%.
mArone - FC Koziebobki 5:0