Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Grabowo Los Santos CF
Normal Tactiek 424
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Puzio geeft de bal voor. Ziółkowski is nu in balbezit. Matuszewski rent richting de bal. Grymel onderschept slim de pass. Grymel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski onderschept slim de pass. Matuszewski speelt de bal door. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Gucik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grabowo - Los Santos CF 0:1

13e minuut.
Arim rent richting de bal. Arim geeft een lange en hoge pass. Wordamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grabowo - Los Santos CF 0:2

19e minuut.
Dmochowski geeft een hoge lob. Dym kopt de bal weg. Pazdan is nu in balbezit. Plandowski verovert de bal door een tackle van achteren. Plandowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grabowo - Los Santos CF 0:3

24e minuut.
Grymel passt de bal in één keer door. Flakowski is nu in balbezit. Flakowski geeft de bal voor. Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gucik trapt de bal weg van het doel. Matuszewski kopt de bal weg. Plandowski is nu in balbezit. Plandowski draait met de bal, schiet en ... Gucik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grabowo - Los Santos CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grabowo 57%, Los Santos CF 43%.
KS Grabowo - Los Santos CF 0:4

63e minuut.
Dym bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak rent richting de bal. Dym begaat een overtreding. Małysiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Małysiak kan niet meer verder spelen. Kukiełka komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Arim kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajer de bal. Bajer probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grabowo - Los Santos CF 0:5

69e minuut.
Puzio met de inworp. Ziółkowski rent richting de bal. Plandowski maakt een afschuwelijke overtreding. Plandowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Pazdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdan passt de bal in één keer door. Ziółkowski is nu in balbezit. Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grabowo 66%, Los Santos CF 34%.
KS Grabowo - Los Santos CF 0:5