Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czochracze Bobra DrakainenFC
2018 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Kotnis speelt de bal door. Nordberg kopt de bal weg. Domaszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Podczaski is nu in balbezit. Podczaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - DrakainenFC 1:0

11e minuut.
Kiss is nu in balbezit. Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Skubiszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skubiszyński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Orłoś rent richting de bal. Nordberg is nu in balbezit. Nordberg passt de bal zonder na te denken. Podczaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podczaski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft een hoge lob. Kiss speelt de bal door. Klungelig pakt Podczaski de bal. Podczaski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kutuzov speelt de bal door. Klungelig pakt Podczaski de bal. Podczaski passt de bal in één keer door. Kiss is nu in balbezit. Kiss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Domaszewicz is nu in balbezit. Kutuzov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutuzov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 36%, DrakainenFC 64%.
Czochracze Bobra - DrakainenFC 1:0

51e minuut.
Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutuzov draait met de bal, schiet en ... Kiss kopt de bal weg. Nordberg heeft problemen om de bal te vangen. Nordberg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Drzymała maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kutuzov kopt de bal weg. Domaszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Podczaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podczaski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Samborski geeft een hoge lob. Kiss rent richting de bal. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Kutuzov rent richting de bal. Kutuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - DrakainenFC 2:0

63e minuut.
Nordberg verovert de bal door een tackle van achteren. Nordberg met een sublieme pass. Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutuzov onderschept slim de pass. Kutuzov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Podczaski speelt de bal door. Nordberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg speelt de bal door. Kutuzov is nu in balbezit. Kutuzov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - DrakainenFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 30%, DrakainenFC 70%.
Czochracze Bobra - DrakainenFC 3:0