Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łękołody Chrząszczyżewoszyce krwawe bizony
BULLET 442 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 41
hopeless Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen good


3e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal in één keer door. Niewiadomski rent richting de bal. Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ramut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niewiadomski de bal. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. Kromkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Märkänen geeft een hoge lob. Daar is Wei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wei met een sublieme pass. Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński speelt de bal door. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik draait met de bal, schiet en ... Niewiadomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyce - krwawe bizony 0:1

14e minuut.
Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jajszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wei met een sublieme pass. Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp bokst de bal weg.

22e minuut.
Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Märkänen de bal. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik schiet op doel. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Komar is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Iwancewicz passt de bal in één keer door. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński met een sublieme pass. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Komar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majda de bal. Wei is nu in balbezit. Wei geeft de bal voor. Kobyliński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hypsior met de inworp. de los Ríos rent richting de bal. de los Ríos geeft een lange en hoge pass. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut geeft de bal voor. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyce 85%, krwawe bizony 15%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyce - krwawe bizony 0:1

48e minuut.
Karolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş speelt de bal door. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik schiet op doel. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hypsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Hypsior passt de bal met de wreef. Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei geeft de bal voor. Al-Malik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyce - krwawe bizony 0:2

57e minuut.
Kromkamp met een sublieme pass. Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei passt de bal met de wreef. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik schiet op doel. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jajszczyk geeft de bal voor. Inworp. Hypsior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wei is nu in balbezit. Wei geeft een lange en hoge pass. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kobyliński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hypsior neemt de hoekschop. Al-Malik springt en kopt de bal. Kromkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Niewiadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiadomski geeft de bal voor. Inworp. Hypsior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobyliński geeft een hoge lob. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Al-Malik passt de bal zonder na te denken. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş speelt de bal door. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyce - krwawe bizony 0:3

83e minuut.
Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hypsior met de inworp. Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Al-Malik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyce - krwawe bizony 0:4

84e minuut.
De Lieto trapt de bal weg. Cocoloş kopt de bal weg. Wei speelt de bal door. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik schiet op doel. Paal! Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyce - krwawe bizony 0:5

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramut met de inworp. Niewiadomski rent richting de bal. Al-Malik onderschept slim de pass. Al-Malik geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyce 74%, krwawe bizony 26%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyce - krwawe bizony 0:5