Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vultures FC KSK Noteć Inowrocław
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Inworp. Bruderek met een snelle inworp. Kober probeert naar een medespeler te passen. Didyk is nu in balbezit. Didyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Malcher passt de bal in één keer door. Sarniak rent richting de bal. Sarniak probeert naar een medespeler te passen. Didyk is nu in balbezit. Didyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Palewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Palewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Didyk de bal. Didyk haalt uit met een fantastische trap. Głazowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Trombalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didyk rent richting de bal. Trombalski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trombalski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Didyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karyś neemt de hoekschop. Malcher kan de bal niet met de borst controleren. Legutko is nu in balbezit. Legutko met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karaluch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalwara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalwara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vultures FC 49%, KSK Noteć Inowrocław 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vultures FC - KSK Noteć Inowrocław 0:0

48e minuut.
Gałecki is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gałecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marysek rent richting de bal. Marysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vultures FC - KSK Noteć Inowrocław 1:0

53e minuut.
Malcher passt de bal in één keer door. Marysek is nu in balbezit. Marysek passt de bal zonder na te denken. Kalwara rent richting de bal. Kalwara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kalwara probeert naar een medespeler te passen. Marysek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ipnar ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ipnar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Marysek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalwara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rysiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vultures FC - KSK Noteć Inowrocław 2:0

75e minuut.
Kober probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarniak speelt de bal door. Jaszczerski rent richting de bal. Didyk verovert de bal door een tackle van achteren. Didyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Malcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarniak rent richting de bal. Sarniak met een sublieme pass. Didyk is nu in balbezit. Didyk haalt uit met een fantastische trap. Głazowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Bociek rent richting de bal. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek passt de bal zonder na te denken. Kalwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalwara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vultures FC 51%, KSK Noteć Inowrocław 49%.
Vultures FC - KSK Noteć Inowrocław 2:0