Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bory Podhala NKP Nowy Targ
Jedziesz Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten hopeless
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Waluś rent richting de bal. Waluś speelt de bal door. Czyżewski is nu in balbezit. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Badziński de bal. Badziński passt de bal in één keer door. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz draait met de bal, schiet en ... Chwastek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Węglarz passt de bal zonder na te denken. Badziński rent richting de bal. Badziński schiet op doel. Chwastek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Węglarz rent richting de bal. Węglarz passt de bal in één keer door. Badziński is nu in balbezit. Badziński haalt uit met een fantastische trap. Chwastek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 1:0

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waluś neemt de hoekschop. Łabędzki is nu in balbezit. Klungelig pakt Badziński de bal. Badziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 2:0

27e minuut.
Węglarz passt de bal zonder na te denken. Łabędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki passt de bal met de wreef. Badziński rent richting de bal. Badziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Łabędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar is nu in balbezit. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Masztajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztajer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Badziński verovert de bal door een tackle van achteren. Badziński passt de bal in één keer door. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz schiet op doel. Chwastek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Badziński de bal. Badziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 3:0

33e minuut.
Tęsiorowski speelt de bal door. Kuzio rent richting de bal. Kuzio probeert naar een medespeler te passen. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 4:0

35e minuut.
Łabędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 5:0

36e minuut.
Węglarz passt de bal zonder na te denken. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski speelt de bal door. Badziński is nu in balbezit. Badziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Badziński probeert naar een medespeler te passen. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kielar rent richting de bal. Łabędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki passt de bal zonder na te denken. Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Badziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyżewski met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel. Chwastek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 34%, Podhala NKP Nowy Targ 66%.
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 6:0

46e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Kielar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabędzki. Kielar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Bucki is nu in balbezit. Bucki geeft een lange en hoge pass. Badziński is nu in balbezit. Badziński haalt uit met een fantastische trap. Mostowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan geeft een hoge lob. Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Badziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 7:0

56e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski passt de bal met de wreef. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 8:0

58e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Masztajer begaat een overtreding. Węglarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koniarek met een snel genomen vrije trap. Węglarz kopt de bal weg. Daar is Mostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badziński is nu in balbezit. Badziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Łabędzki met de inworp. Czyżewski heeft problemen om de bal te vangen. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chwastek niet meer kan verder spelen. Furtok komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Waluś met een snelle inworp. Tęsiorowski rent richting de bal. Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kuzio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waluś met een snelle inworp. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bugdoł geeft de bal voor. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucki geeft een lange en hoge pass. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 9:0

80e minuut.
Waluś met een snelle inworp. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft de bal voor. Badziński rent richting de bal. Badziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koniarek passt de bal in één keer door. Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki passt de bal met de wreef. Badziński is nu in balbezit. Badziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 39%, Podhala NKP Nowy Targ 61%.
FC Bory - Podhala NKP Nowy Targ 9:0