Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0016
  • Stadion: Kenia FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2746
Kenia FC WKS Olimpik Chełmce
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Manichejski verovert de bal door een tackle van achteren. Manichejski probeert naar een medespeler te passen. Dąbkowski is nu in balbezit. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 0:1

15e minuut.
Liniowiecki passt de bal in één keer door. Szefliński rent richting de bal. Szefliński passt de bal met de wreef. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Caliński onderschept slim de pass. Caliński met een sublieme pass. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mola probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz rent richting de bal. Prawdzic controleert de bal met de borst. Myszkiewicz onderschept slim de pass. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński rent richting de bal. Bartnicki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bartnicki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Caliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Harnaś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mola is nu in balbezit. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mola krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Harnaś speelt de bal door. Prawdzic is nu in balbezit. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenia FC 43%, WKS Olimpik Chełmce 57%.
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 0:1

61e minuut.
Mola geeft een lange en hoge pass. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Myszkiewicz de bal. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 1:1

65e minuut.
Harnaś is nu in balbezit. Harnaś met een sublieme pass. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 2:1

70e minuut.
Daar is Manichejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka rent richting de bal. Pekról heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. Milczarek bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Szefliński de bal. Szefliński met een sublieme pass. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 3:1

86e minuut.
Domber is nu in balbezit. Liniowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Liniowiecki speelt de bal door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenia FC 38%, WKS Olimpik Chełmce 62%.
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 3:1