Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec DLB Energy
Christy Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 20
very good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Tímár probeert naar een medespeler te passen. Lipinaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipinaitis passt de bal met de wreef. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ... Paal! Lipinaitis is nu in balbezit. Lipinaitis geeft een hoge lob. Rebocho springt en kopt de bal. Paal! Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Goeman is nu in balbezit. Goeman passt de bal met de wreef. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wicul de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goeman neemt de hoekschop. Rebocho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tímár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tímár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 1:0

13e minuut.
Wojak probeert naar een medespeler te passen. Obrońca heeft problemen om de bal te vangen. Rebocho onderschept slim de pass. Rebocho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkó passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rebocho de bal. Rebocho schiet op doel. Wicul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 2:0

18e minuut.
Lipinaitis passt de bal in één keer door. Tímár heeft problemen om de bal te vangen. Tímár speelt de bal door. Rebocho rent richting de bal. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 3:0

19e minuut.
Matkó passt de bal met de wreef. Goeman is nu in balbezit. Goeman met een sublieme pass. Daar is Rebocho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebocho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rebocho de bal. Karjalainen rent richting de bal. Karjalainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stolarz onderschept slim de pass. Goeman is nu in balbezit. Goeman passt de bal zonder na te denken. Rebocho rent richting de bal. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 4:0

34e minuut.
Lipinaitis met de inworp. Pipablaquigrafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipablaquigrafo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rebocho de bal. Rebocho haalt uit met een fantastische trap. Surdyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
García Lopez probeert naar een medespeler te passen. Lipinaitis geeft de bal voor. Goeman speelt de bal door. Tímár is nu in balbezit. Tímár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Surdyga trapt de bal weg van het doel. Karjalainen kopt de bal weg. Wicul kan de bal niet met de borst controleren. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lipinaitis heeft problemen om de bal te vangen. Lipinaitis geeft een hoge lob. Rebocho rent richting de bal. Rebocho schiet op doel. Surdyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 5:0

40e minuut.
Lipinaitis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rebocho de bal. Karjalainen rent richting de bal. Tímár is nu in balbezit. Tímár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 6:0

45e minuut.
Daar is Rebocho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tímár rent richting de bal. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho schiet op doel. Surdyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 13%, DLB Energy 87%.
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 6:0

46e minuut.
Alliati komt het veld opgelopen. Hintermayer komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lipinaitis met een snelle inworp. García Lopez geeft de bal voor. Klungelig pakt Karjalainen de bal. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ... Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
García Lopez onderschept slim de pass. García Lopez geeft een lange en hoge pass. Karjalainen kopt de bal weg. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 7:0

52e minuut.
Lipinaitis geeft de bal voor. Wicul heeft problemen om de bal te vangen. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Goeman geeft de bal voor. Lipinaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipinaitis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karjalainen de bal. Karjalainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 8:0

55e minuut.
Daar is Lemonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemonis passt de bal met de wreef. Rebocho rent richting de bal. Rebocho haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Lipinaitis onderschept slim de pass. Lipinaitis probeert naar een medespeler te passen. Karjalainen speelt de bal door. Klungelig pakt Lemonis de bal. Lemonis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Surdyga met een harde bal richting middenveld. Karjalainen kopt de bal weg. Wicul heeft problemen om de bal te vangen. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Królik rent richting de bal. Karjalainen onderschept slim de pass. Karjalainen probeert naar een medespeler te passen. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 9:0

76e minuut.
Obrońca kopt de bal weg. Karjalainen rent richting de bal. Karjalainen met een sublieme pass. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ... Surdyga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 10:0

81e minuut.
Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karjalainen geeft de bal voor. Klungelig pakt Rebocho de bal. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Koliński rent richting de bal. Lipinaitis onderschept slim de pass. Lipinaitis met een sublieme pass. Daar is Lemonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karjalainen rent richting de bal. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis draait met de bal, schiet en ... Surdyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Występski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 11:0

89e minuut.
Doeltrap. Surdyga trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bazler de bal. Lemonis rent richting de bal. Lemonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 12%, DLB Energy 88%.
FC Arsenal Sosnowiec - DLB Energy 11:0