Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCGŁONÓG FC Arsenal Sosnowiec
Normal Tactiek Christy
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Weler rent richting de bal. Matkó verovert de bal door een tackle van achteren. Matkó speelt de bal door. Daar is Rebocho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebocho draait met de bal, schiet en ... Chełmiński bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
García Lopez rent richting de bal. García Lopez geeft een hoge lob. Ponichter kopt de bal weg. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho draait met de bal, schiet en ... Chełmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipablaquigrafo is nu in balbezit. Pipablaquigrafo speelt de bal door. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Arcanjo trapt de bal weg van het doel. Rebocho kopt de bal weg. Tomaszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tímár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tímár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki met een sublieme pass. Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkó geeft een lange en hoge pass. Rebocho krijgt zijn hoofd ertegen. Chełmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pipablaquigrafo passt de bal in één keer door. Karjalainen rent richting de bal. Karjalainen probeert naar een medespeler te passen. Tímár rent richting de bal. Tímár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:1

34e minuut.
Matkó verovert de bal door een tackle van achteren. Matkó geeft de bal voor. Rebocho kopt de bal weg. Tímár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tímár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Idziak kopt de bal weg. Matkó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gałuszyński de bal. Rebocho rent richting de bal. Rebocho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ponichter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:2

38e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tímár onderschept slim de pass. Karjalainen rent richting de bal. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Idziak is nu in balbezit. Pipablaquigrafo onderschept slim de pass. Pipablaquigrafo geeft een hoge lob. Rebocho probeert de bal aan de voet te houden. Rebocho haalt uit met een fantastische trap. Chełmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman passt de bal zonder na te denken. Rebocho is nu in balbezit. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCGŁONÓG 78%, FC Arsenal Sosnowiec 22%.
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:2

46e minuut.
Alliati komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen. Hintermayer komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hintermayer probeert naar een medespeler te passen. Alliati controleert de bal met de borst. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Karjalainen heeft problemen om de bal te vangen. Karjalainen geeft een lange en hoge pass. Chełmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rebocho is nu in balbezit. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:3

56e minuut.
Pipablaquigrafo geeft een lange en hoge pass. Lipinaitis rent richting de bal. Lipinaitis geeft de bal voor. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Chełmiński met een harde bal richting middenveld. Alliati kopt de bal weg. Rebocho rent richting de bal. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ponichter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goeman neemt de hoekschop. Lipinaitis speelt de bal door. Chełmiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pipablaquigrafo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Weler de bal onder controle te krijgen. Lemonis met een sublieme pass. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tomaszewicz met een sublieme pass. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Chełmiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:4

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Alliati de bal onder controle te krijgen. Pipablaquigrafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipablaquigrafo speelt de bal door. Lemonis rent richting de bal. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Chełmiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Alliati rent richting de bal. Alliati geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ponichter de bal onder controle te krijgen. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Chełmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:5

76e minuut.
Ciora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rebocho de bal. Gałuszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałuszyński krijgt een gele kaart. Rebocho raakt geblesseerd tijdens het duel. Alliati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemonis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pipablaquigrafo is nu in balbezit. Pipablaquigrafo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomaszewicz de bal. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:6

81e minuut.
Pipablaquigrafo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Idziak de bal onder controle te krijgen. Lemonis speelt de bal door. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pilarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karjalainen heeft problemen om de bal te vangen. Karjalainen geeft een lange en hoge pass. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:7

86e minuut.
Rebocho rent richting de bal. Rebocho passt de bal met de wreef. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Ponichter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCGŁONÓG 83%, FC Arsenal Sosnowiec 17%.
FCGŁONÓG - FC Arsenal Sosnowiec 0:8