Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1FC Marillion CKS Piast
442 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźba onderschept slim de pass. Kuźba passt de bal in één keer door. Kapsa rent richting de bal. Kapsa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kapsa speelt de bal door. Kuźba rent richting de bal. Kuźba probeert naar een medespeler te passen. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kuźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuźba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riemel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hałgas speelt de bal door. Mejłun kopt de bal weg. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kapsa speelt de bal door. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byśkiniewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skwara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Byśkiniewicz kopt de bal weg. Milik heeft problemen om de bal te vangen. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Marillion - CKS Piast 0:1

25e minuut.
Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa onderschept slim de pass. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Byśkiniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap. Hałgas bokst de bal weg.

28e minuut.
Habrat speelt de bal door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Niedziela onderschept slim de pass. Kopa is nu in balbezit. Kopa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tragarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Marillion 43%, CKS Piast 57%.
1FC Marillion - CKS Piast 0:1

51e minuut.
Tragarz geeft de bal voor. Inworp. Potasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejłun is nu in balbezit. Mejłun geeft de bal voor. Paal!

59e minuut.
Fina speelt de bal door. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączyk onderschept slim de pass. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bartoszewicz onderschept slim de pass. Bartoszewicz passt de bal zonder na te denken. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap. Romaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1FC Marillion - CKS Piast 1:1

74e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Kapsa speelt de bal door. Klungelig pakt Milik de bal. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Małosolny probeert naar een medespeler te passen. Potasiński rent richting de bal. Potasiński passt de bal in één keer door. Habrat is nu in balbezit. Habrat haalt uit met een fantastische trap. Romaniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Marillion - CKS Piast 2:1

86e minuut.
Bączyk met een sublieme pass. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun geeft een lange en hoge pass. Daar is Kapsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bączyk geeft de bal voor. Inworp. Kopa met een snelle inworp. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Niedziela geeft een lange en hoge pass. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz geeft de bal voor. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Marillion 48%, CKS Piast 52%.
1FC Marillion - CKS Piast 2:1