Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmacianka Katowice Świdniczanka
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten very good
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Pechkabt met de inworp. Sylaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylaj geeft een lange en hoge pass. Ibuna controleert de bal met de borst. Ibuna schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:1

10e minuut.
Draszba geeft de bal voor. Koks rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cofeno. Koks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palizas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Majerski is nu in balbezit. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Śmiecikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:2

18e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas onderschept slim de pass. Sulicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sulicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:3

21e minuut.
Ibuna rent richting de bal. Nahajło rent richting de bal. Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki draait met de bal, schiet en ... Piękoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:4

22e minuut.
Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sylaj de bal. Sylaj geeft een lange en hoge pass. Śmiecikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sylaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:5

28e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagsik onderschept slim de pass. Bagsik met een sublieme pass. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Piękoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Neag is nu in balbezit. Draszba rent richting de bal. Draszba passt de bal zonder na te denken. Ibuna rent richting de bal. Ibuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cofeno probeert de bal aan de voet te houden. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz passt de bal met de wreef. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ibuna passt de bal in één keer door. Sulicki rent richting de bal. Sulicki speelt de bal door. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:6

43e minuut.
Nahajło geeft een hoge lob. Inworp. Sylaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulicki probeert de bal met de borst te controleren. Sulicki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cofeno passt de bal met de wreef. Toper heeft problemen om de bal te vangen. Toper met een sublieme pass. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna haalt uit met een fantastische trap. Piękoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:7

45e minuut.
Reggi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmacianka Katowice 61%, Świdniczanka 39%.
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:7

60e minuut.
Palizas rent richting de bal. Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki passt de bal zonder na te denken. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Piękoś trapt de bal weg van het doel. Cofeno kopt de bal weg. Klungelig pakt Ibuna de bal. Ibuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draszba geeft een hoge lob. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nahajło de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Neag geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łydkowski met een snelle inworp. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Sulicki de bal. Sulicki passt de bal zonder na te denken. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Nahajło probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki passt de bal met de wreef. Majerski rent richting de bal. Ibuna rent richting de bal. Ibuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki met een sublieme pass. Ibuna rent richting de bal. Ibuna schiet op doel. Piękoś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmacianka Katowice 61%, Świdniczanka 39%.
Szmacianka Katowice - Świdniczanka 0:7