Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Niepołomice PNR Stars
451 Tactiek test
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas verovert de bal door een tackle van achteren. Farkas schiet op doel. Piróg bokst de bal weg. Pyrdoł heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:1

4e minuut.
Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. Farkas heeft problemen om de bal te vangen. Farkas passt de bal in één keer door. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:2

7e minuut.
Modan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pyrdoł de bal. Filemon rent richting de bal. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:3

10e minuut.
Modan passt de bal zonder na te denken. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas passt de bal zonder na te denken. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Modan met een sublieme pass. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas met een sublieme pass. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro passt de bal zonder na te denken. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:4

21e minuut.
Castro rent richting de bal. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Sandsmark speelt de bal door. Daar is Filemon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filemon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farkas met de inworp. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:5

24e minuut.
Ciapała met een sublieme pass. Panek heeft problemen om de bal te vangen. Filemon rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Araszkiewicz rent richting de bal. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal met een sublieme pass. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Filemon rent richting de bal. Siekierka is nu in balbezit. Modan onderschept slim de pass. Filemon rent richting de bal. Filemon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Piróg met een harde bal richting middenveld. Modan kopt de bal weg. Filemon kan de bal niet met de borst controleren. Filemon schiet op doel. Pyrdoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:6

33e minuut.
Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon passt de bal in één keer door. Farkas rent richting de bal. Farkas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jakucevičius rent richting de bal. Jakucevičius probeert naar een medespeler te passen. Sandsmark speelt de bal door. Farkas is nu in balbezit. Farkas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. Prasnal geeft een hoge lob. Filemon kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefanowski de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Panek kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandsmark de bal. Sandsmark passt de bal met de wreef. Filemon is nu in balbezit. Filemon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Niepołomice 76%, PNR Stars 24%.
TS Niepołomice - PNR Stars 0:7

52e minuut.
Prasnal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farkas is nu in balbezit. Farkas passt de bal in één keer door. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Modan kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro geeft een hoge lob. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Prasnal passt de bal zonder na te denken. Modan geeft de bal voor. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:8

56e minuut.
Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal passt de bal zonder na te denken. Castro speelt de bal door. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:9

57e minuut.
Ciapała met een sublieme pass. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Farkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farkas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Parada geeft de bal voor. Sandsmark met een sublieme pass. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ... Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:10

66e minuut.
Piróg trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Parada de bal. Prasnal is nu in balbezit. Farkas rent richting de bal. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Piróg bokst de bal weg. Filemon is nu in balbezit. Filemon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:11

69e minuut.
Sandsmark speelt de bal door. Farkas is nu in balbezit. Farkas probeert naar een medespeler te passen. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Farkas rent richting de bal. Farkas probeert naar een medespeler te passen. Filemon is nu in balbezit. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Stefanowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Panek de bal. Modan geeft een hoge lob. Farkas rent richting de bal. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Modan kopt de bal weg. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro geeft een hoge lob. Daar is Filemon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filemon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:12

77e minuut.
Filemon rent richting de bal. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark passt de bal zonder na te denken. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:13

80e minuut.
Stefanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farkas rent richting de bal. Farkas passt de bal zonder na te denken. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farkas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Modan geeft een hoge lob. Pyrdoł heeft problemen om de bal te vangen. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - PNR Stars 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Niepołomice 77%, PNR Stars 23%.
TS Niepołomice - PNR Stars 0:14