Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Poraj Kozie Młoty
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Grzybek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brakus rent richting de bal. Brakus geeft een lange en hoge pass. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Kozie Młoty 1:0

34e minuut.
Kołecki trapt de bal weg. Pajarito kopt de bal weg. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas heeft problemen om de bal te vangen. Vuičekas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Szalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay geeft een lange en hoge pass. Puławski rent richting de bal. Vuičekas verovert de bal door een tackle van achteren. Vuičekas schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 41%, Kozie Młoty 59%.
Polonia Poraj - Kozie Młoty 1:0

50e minuut.
Brzęk geeft een hoge lob. Brakus heeft problemen om de bal te vangen. Odzimkowski speelt de bal door. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Vuičekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz is nu in balbezit. Pajarito rent richting de bal. Pajarito geeft de bal voor. Klungelig pakt Vuičekas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Kozie Młoty 2:0

65e minuut.
Siarzewski is nu in balbezit. Brakus rent richting de bal. Brakus geeft de bal voor. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Odzimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęk is nu in balbezit. Siarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Siarzewski draait met de bal, schiet en ... Demkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Kozie Młoty 2:1

74e minuut.
Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakus verovert de bal door een tackle van achteren. Brakus passt de bal met de wreef. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas schiet op doel. Kołecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Wojdat met een sublieme pass. Grzybek rent richting de bal. Grzybek speelt de bal door. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rabiniak passt de bal zonder na te denken. Pajarito met een sublieme pass. Brakus is nu in balbezit. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Kozie Młoty 3:1

86e minuut.
Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybek geeft een lange en hoge pass. Daar is Puławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pajarito probeert naar een medespeler te passen. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski is nu in balbezit. Vuičekas onderschept slim de pass. Vuičekas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 31%, Kozie Młoty 69%.
Polonia Poraj - Kozie Młoty 3:1