Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motóry RKS VETO
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Szumanowski kopt de bal weg. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łobodzki de bal. Pajewski onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Fuzileiro met een snelle inworp. Warowy heeft problemen om de bal te vangen. Warowy geeft de bal voor. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:1

18e minuut.
Łuczko is nu in balbezit. Łuczko geeft een lange en hoge pass. Łobodzki kan de bal niet met de borst controleren. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:2

23e minuut.
Łobodzki is nu in balbezit. Pajewski rent richting de bal. Szymczorek probeert naar een medespeler te passen. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pajewski met een sublieme pass. Kuliberta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:3

28e minuut.
Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro speelt de bal door. Warowy is nu in balbezit. Fogel is nu in balbezit. Fogel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Warowy probeert naar een medespeler te passen. Fogel is nu in balbezit. Fogel probeert naar een medespeler te passen. Smolarski heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grosicki kopt de bal weg. Łuczko rent richting de bal. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Daar is Smolarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarski schiet op doel. Zadwórny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki passt de bal zonder na te denken. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski draait met de bal, schiet en ... Zadwórny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko probeert naar een medespeler te passen. Szumanowski geeft een lange en hoge pass. Smolarski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zadwórny met een harde bal richting middenveld. Fuzileiro met een sublieme pass. Smolarski rent richting de bal. Smolarski schiet op doel. Zadwórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motóry RKS 80%, VETO 20%.
Motóry RKS - VETO 0:4

49e minuut.
Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy geeft de bal voor. Klungelig pakt Klimczak de bal. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro geeft de bal voor. Warowy speelt de bal door. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:5

53e minuut.
Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka passt de bal met de wreef. Fogel probeert naar een medespeler te passen. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski schiet op doel. Zadwórny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fogel is nu in balbezit. Fogel passt de bal in één keer door. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczko met een snelle inworp. Smolarski rent richting de bal. Smolarski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:6

63e minuut.
Fogel onderschept slim de pass. Fogel speelt de bal door. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. Zadwórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:7

75e minuut.
Pajewski onderschept slim de pass. Pajewski met een sublieme pass. Smolarski rent richting de bal. Smolarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:8

86e minuut.
Łobodzki is nu in balbezit. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fogel de bal. Fogel draait met de bal, schiet en ... Zadwórny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - VETO 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motóry RKS 80%, VETO 20%.
Motóry RKS - VETO 0:9