Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Siekiera Piła Shemi FC
Normal Tactiek 541
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Fasolka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk geeft een hoge lob. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Płomyk bokst de bal weg.

17e minuut.
Kiełbowicz geeft de bal voor. Jasieńczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski draait met de bal, schiet en ... Lamka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Siekiera Piła - Shemi FC 1:0

38e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Zawodny heeft problemen om de bal te vangen. Pobóg maakt een afschuwelijke overtreding. Pobóg krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Szuszkiewicz geeft een hoge lob. Pobóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka probeert naar een medespeler te passen. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ... Płomyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Siekiera Piła 49%, Shemi FC 51%.
MLKS Siekiera Piła - Shemi FC 1:0

55e minuut.
Szuszkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Hiszpański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk onderschept slim de pass. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hiszpański geeft de bal voor. Pobóg is nu in balbezit. Pobóg geeft de bal voor. Kotowski rent richting de bal. Kotowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Siekiera Piła - Shemi FC 2:0

79e minuut.
Pieprzyk rent richting de bal. Świerk is nu in balbezit. Pieprzyk is nu in balbezit. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Siekiera Piła 60%, Shemi FC 40%.
MLKS Siekiera Piła - Shemi FC 2:0