Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleeeeeeeee Polska Best Team
451 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Smolarski passt de bal in één keer door. Gałka is nu in balbezit. Gałka met een sublieme pass. Baturo rent richting de bal. Baturo schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Daar is Smolarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarski passt de bal zonder na te denken. Daar is Seniw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baturo rent richting de bal. Baturo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - Polska Best Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleeeeeeeee 50%, Polska Best Team 50%.
Bleeeeeeeee - Polska Best Team 1:0

52e minuut.
Gniza heeft problemen om de bal te vangen. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec geeft een lange en hoge pass. Cichy is nu in balbezit. Cichy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lewczuk is nu in balbezit. Sobieszewski rent richting de bal. Sobieszewski passt de bal met de wreef. Baturo rent richting de bal. Baturo draait met de bal, schiet en ... Kocyba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Seniw is nu in balbezit. Seniw passt de bal in één keer door. Daar is Kuska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sergiejew passt de bal zonder na te denken. Daar is Gałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki geeft een hoge lob. Daar is Posanow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Seniw geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sergiejew zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobieszewski rent richting de bal. Sobieszewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleeeeeeeee 54%, Polska Best Team 46%.
Bleeeeeeeee - Polska Best Team 1:0