Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszczące Arbuzy Niteo Nox
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Matras de bal. Foszmańczyk rent richting de bal. Matras begaat een overtreding. Matras krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Stelmaszewski is nu in balbezit. Stelmaszewski passt de bal in één keer door. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft een hoge lob. Juśko probeert de bal aan de voet te houden. Baliński bokst de bal weg.

18e minuut.
Mizia verovert de bal door een tackle van achteren. Marszał is nu in balbezit. Mizia rent richting de bal. Marszał is nu in balbezit. Marszał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zębacki geeft een lange en hoge pass. Foszmańczyk kopt de bal weg. Zębacki probeert de bal met de borst te controleren. Marszał rent richting de bal. Marszał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Matras met een snelle inworp. Stelmaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmaszewski passt de bal met de wreef. Bimbrowski is nu in balbezit. Bimbrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mizia rent richting de bal. Mizia met een sublieme pass. Marszał is nu in balbezit. Marszał schiet op doel. Brzeszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 1:0

33e minuut.
Pietrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Juśko de bal. Bimbrowski onderschept slim de pass. Bimbrowski draait met de bal, schiet en ... Baliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek onderschept slim de pass. Gagatek met een sublieme pass. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Arbuzy 58%, Niteo Nox 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 1:1

46e minuut.
Marszał passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pietrzak de bal. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Marszał is nu in balbezit. Marszał haalt uit met een fantastische trap. Brzeszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sekuła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parada komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Zacharski rent richting de bal. Brzeziński onderschept slim de pass. Brzeziński geeft de bal voor. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 2:1

65e minuut.
Klungelig pakt Juśko de bal. Przepiera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juśko. Przepiera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przepiera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 2:2

84e minuut.
Przepiera rent richting de bal. Juśko verovert de bal door een tackle van achteren. Matras verovert de bal door een tackle van achteren. Matras geeft een lange en hoge pass. Trzewiczek kopt de bal weg. Baliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Juśko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przepiera met een snelle inworp. Stelmaszewski rent richting de bal. Stelmaszewski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Arbuzy 54%, Niteo Nox 46%.
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 2:3