Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elusiowe Potworki Polska Best Team
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lewczuk rent richting de bal. Lewczuk geeft de bal voor. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki is nu in balbezit. Szwarc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwarc krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Skórzewski de bal. Machnicki rent richting de bal. Machnicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kędziobrody de bal. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Przeczek passt de bal met de wreef. Machnicki probeert de bal aan de voet te houden. Przeczek rent richting de bal. Kędziobrody verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziobrody schiet op doel. Węgrowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elusiowe Potworki 58%, Polska Best Team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elusiowe Potworki - Polska Best Team 0:0

48e minuut.
Szwarc is nu in balbezit. Marzec verovert de bal door een tackle van achteren. Marzec passt de bal met de wreef. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elusiowe Potworki - Polska Best Team 1:0

58e minuut.
Cichy rent richting de bal. Przeczek rent richting de bal. Machnicki speelt de bal door. Kędziobrody is nu in balbezit. Kędziobrody draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Jończy passt de bal met de wreef. Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik rent richting de bal. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Kocyba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elusiowe Potworki - Polska Best Team 2:0

68e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Kuska geeft de bal voor. Inworp. Jończy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotucz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elusiowe Potworki 51%, Polska Best Team 49%.
Elusiowe Potworki - Polska Best Team 2:0