Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra Imagination
V Liga Tactiek 1234
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Garbuz passt de bal zonder na te denken. Rehunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehunen speelt de bal door. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kalem geeft de bal voor. Inworp. Rehunen met een snelle inworp. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... Drezdenecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Rehunen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maisila is nu in balbezit. Maisila passt de bal in één keer door. Daar is Manuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuel haalt uit met een fantastische trap. Drezdenecki bokst de bal weg.

19e minuut.
Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baniera. Maisila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baniera verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garbuz maakt een snoekduik en kopt de bal. Drezdenecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sălăjean kopt de bal weg. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz haalt uit met een fantastische trap. Drezdenecki bokst de bal weg. Sălăjean rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 1:0

26e minuut.
Kalem kopt de bal weg. Sălăjean heeft problemen om de bal te vangen. Garbuz rent richting de bal. Garbuz schiet op doel. Drezdenecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 2:0

27e minuut.
Yiğitsoy neemt vlug de vrije trap. Grzmot kopt de bal weg. Maisila is nu in balbezit. Manuel rent richting de bal. Manuel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 3:0

33e minuut.
Daar is Kalem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sălăjean rent richting de bal. Manuel verovert de bal door een tackle van achteren. Manuel haalt uit met een fantastische trap. Drezdenecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 4:0

36e minuut.
Yiğitsoy speelt de bal door. Manuel rent richting de bal. Manuel passt de bal in één keer door. Daar is Maisila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisila schiet op doel. Drezdenecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garbuz rent richting de bal. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sălăjean geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzmot met de inworp. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot geeft een hoge lob. Maisila rent richting de bal. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Drezdenecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 24%, Imagination 76%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 4:0

48e minuut.
Garbuz heeft problemen om de bal te vangen. Garbuz geeft een hoge lob. Possenti heeft problemen om de bal te vangen. Maisila is nu in balbezit. Maisila schiet op doel. Paal! Garbuz is nu in balbezit. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rehunen is nu in balbezit. Rehunen passt de bal met de wreef. Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. Garbuz rent richting de bal. Garbuz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ... Drezdenecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 5:0

56e minuut.
Inworp. Riberos komt het veld opgelopen. Vidoni komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kalem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rehunen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... Drezdenecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Possenti rent richting de bal. Maisila verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila passt de bal zonder na te denken. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rehunen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maisila is nu in balbezit. Possenti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Possenti krijgt een gele kaart. Maisila raakt geblesseerd tijdens het duel. Garbuz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 6:0

70e minuut.
Grzmot met de inworp. Vidoni rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik geeft de bal voor. Manuel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Manuel onderschept slim de pass. Manuel geeft de bal voor. Klungelig pakt Garbuz de bal. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 7:0

87e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzmot met een snelle inworp. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 24%, Imagination 76%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Imagination 7:0