Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Pisarzowa FloInstall F.C.
Mid Tactiek 424
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 24.5
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Doszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Łata de bal. Wiesiołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołowski draait met de bal, schiet en ... Badur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Pisarzowa - FloInstall F.C. 1:0

5e minuut.
Maszudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszudziński passt de bal met de wreef. Starogardzki rent richting de bal. Starogardzki schiet op doel. Hegyháti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Pisarzowa - FloInstall F.C. 1:1

8e minuut.
Łata geeft een hoge lob. Inworp. Cortina met de inworp. Klungelig pakt Wiesiołowski de bal. Wiesiołowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Đurašković speelt de bal door. Dolibowski is nu in balbezit. Đurašković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đurašković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Berta geeft een lange en hoge pass. Cortina kopt de bal weg. Wiesiołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ozuna rent richting de bal. Ozuna passt de bal zonder na te denken. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina onderschept slim de pass. Cortina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Spurna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiesiołowski probeert naar een medespeler te passen. Doszko rent richting de bal. Doszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doszko is nu in balbezit. Doszko geeft een lange en hoge pass. Wiesiołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łata de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ozuna speelt de bal door. Doszko rent richting de bal. Doszko met een sublieme pass. Wiesiołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Valdés geeft de bal voor. Rodríguez rent richting de bal. Cetnarski begaat een overtreding. Cetnarski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Wiesiołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Spurna passt de bal in één keer door. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Badur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łata de bal. Wiesiołowski rent richting de bal. Wiesiołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cetnarski is nu in balbezit. Ozuna onderschept slim de pass. Ozuna passt de bal in één keer door. Wiesiołowski is nu in balbezit. Wiesiołowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Pisarzowa 35%, FloInstall F.C. 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Pisarzowa - FloInstall F.C. 1:1

49e minuut.
Wiesiołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołowski onderschept slim de pass. Wiesiołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Pisarzowa - FloInstall F.C. 2:1

65e minuut.
Cetnarski rent richting de bal. Wiesiołowski is nu in balbezit. Wiesiołowski passt de bal zonder na te denken. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Wiesiołowski rent richting de bal. Wiesiołowski haalt uit met een fantastische trap. Badur bokst de bal weg.

73e minuut.
Łata geeft de bal voor. Inworp. Cortina met een snelle inworp. Wiesiołowski rent richting de bal. Wiesiołowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Badur bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Łata geeft een hoge lob. Inworp. Cortina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiesiołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Pisarzowa - FloInstall F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Pisarzowa 28%, FloInstall F.C. 72%.
Olimpia Pisarzowa - FloInstall F.C. 3:1