Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imagination Los Cules Blaugrana
1234 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Calledda speelt de bal door. Bacchiocchi rent richting de bal. Pabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rapacki trapt de bal weg van het doel. Grümpi kopt de bal weg. Bacchiocchi is nu in balbezit. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Rapacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchiocchi is nu in balbezit. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Dorożyński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Scheiber geeft een lange en hoge pass. Kwasibrocki heeft problemen om de bal te vangen. Bacchiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchiocchi schiet op doel. Rapacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imagination - Los Cules Blaugrana 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Torrisi de bal. Torrisi geeft een hoge lob. Bacchiocchi is nu in balbezit. Bacchiocchi haalt uit met een fantastische trap. Rapacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imagination - Los Cules Blaugrana 2:0

35e minuut.
Shixiong probeert naar een medespeler te passen. Młot rent richting de bal. Młot speelt de bal door. Bacchiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchiocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Imagination - Los Cules Blaugrana 3:0

37e minuut.
Szczypta geeft de bal voor. Grümpi kan de bal niet met de borst controleren. Grümpi passt de bal in één keer door. Bacchiocchi is nu in balbezit. Bacchiocchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi passt de bal met de wreef. Torrisi is nu in balbezit. Torrisi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwasibrocki de bal onder controle te krijgen. Torrisi rent richting de bal. Torrisi geeft een lange en hoge pass. Bacchiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchiocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imagination - Los Cules Blaugrana 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imagination 44%, Los Cules Blaugrana 56%.
Imagination - Los Cules Blaugrana 4:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riberos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Grümpi is nu in balbezit. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imagination - Los Cules Blaugrana 5:0

68e minuut.
Shixiong met een sublieme pass. Riberos is nu in balbezit. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riberos rent richting de bal. Riberos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Morawski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Riberos de bal. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imagination - Los Cules Blaugrana 6:0

80e minuut.
Inworp. Torrisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pojar de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Rapacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imagination - Los Cules Blaugrana 7:0

83e minuut.
Daar is Pabis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darnowski speelt de bal door. Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Zub is nu in balbezit. Zub schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imagination 50%, Los Cules Blaugrana 50%.
Imagination - Los Cules Blaugrana 7:0