Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra Olimpic Włocławek
V Liga Tactiek 442
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 25.1
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Pastor geeft een lange en hoge pass. Grzmot kopt de bal weg. Korbut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maisila rent richting de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Babicki trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rehunen met een snelle inworp. Maisila rent richting de bal. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Maisila passt de bal met de wreef. Garbuz rent richting de bal. Garbuz speelt de bal door. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 1:0

7e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Grzmot passt de bal met de wreef. Garbuz heeft problemen om de bal te vangen. Garbuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 2:0

9e minuut.
Garbuz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzmot neemt de hoekschop. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Babicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 3:0

13e minuut.
Babicki met een sublieme pass. Rehunen kopt de bal weg. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 4:0

15e minuut.
Rehunen passt de bal zonder na te denken. Maisila is nu in balbezit. Maisila passt de bal met de wreef. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 5:0

23e minuut.
Korbut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzmot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Otręba kopt de bal weg. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik met een sublieme pass. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rehunen passt de bal zonder na te denken. Maisila rent richting de bal. Maisila passt de bal in één keer door. Garbuz rent richting de bal. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 6:0

35e minuut.
Korbut kopt de bal weg. Grzmot speelt de bal door. Garbuz rent richting de bal. Garbuz draait met de bal, schiet en ... Manuel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot speelt de bal door. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz schiet op doel. Babicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzmot neemt de hoekschop. Babicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik speelt de bal door. Otręba rent richting de bal. Maisila onderschept slim de pass. Maisila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz passt de bal zonder na te denken. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel draait met de bal, schiet en ... Babicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rehunen kopt de bal weg. Daar is Otręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisila speelt de bal door. Manuel is nu in balbezit. Manuel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 13%, Olimpic Włocławek 87%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 7:0

48e minuut.
Golik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maisila de bal onder controle te krijgen. Korbut rent richting de bal. Manuel onderschept slim de pass. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 8:0

50e minuut.
Rehunen kan de bal niet met de borst controleren. Staczanowski rent richting de bal. Rehunen maakt een afschuwelijke overtreding. Rehunen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Jerski passt de bal zonder na te denken. Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manuel de bal. Garbuz rent richting de bal. Garbuz schiet op doel. Babicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Otręba is nu in balbezit. Otręba geeft een hoge lob. Piepiórka rent richting de bal. Piepiórka geeft een hoge lob. Manuel maakt een snoekduik en kopt de bal. Babicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Grzmot met een snelle inworp. Golik rent richting de bal. Golik geeft de bal voor. Maisila rent richting de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft een lange en hoge pass. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel. Babicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 9:0

68e minuut.
Korbut rent richting de bal. Garbuz verovert de bal door een tackle van achteren. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Korbut de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maisila neemt de hoekschop. Garbuz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Szydłowski de bal. Szydłowski geeft de bal voor. Maisila is nu in balbezit. Manuel rent richting de bal. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piepiórka speelt de bal door. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garbuz de bal. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Korbut geeft de bal voor. Pastor kopt de bal weg. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot geeft de bal voor. Babicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 10:0

82e minuut.
Grube heeft problemen om de bal te vangen. Jerski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golik. Jerski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jerski kan niet meer verder spelen. Golik geeft een lange en hoge pass. Kasiński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orzeszek met een snelle inworp. Kasiński kan de bal niet met de borst controleren. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Golik passt de bal met de wreef. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot geeft een hoge lob. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Buitenspel voor Maisila. Goede buitenspelval van de verdediging. Korbut neemt vlug de vrije trap. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Orzeszek kopt de bal weg. Otręba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korbut rent richting de bal. Maisila verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 14%, Olimpic Włocławek 86%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Olimpic Włocławek 10:0