Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP LECH POZNAN CF Piekło
kolejorz Tactiek 352
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 38.8
formidable Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Widera verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher speelt de bal door. Łysko met een sublieme pass. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparin onderschept slim de pass. Oparin speelt de bal door. Quintana Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Quintana Fernández schiet op doel. Socki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 1:0

13e minuut.
Kieliński met een sublieme pass. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dębiński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Socki is nu in balbezit. Kieliński speelt de bal door. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu schiet op doel. Socki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 2:0

18e minuut.
Elma geeft de bal voor. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu schiet op doel. Socki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 3:0

20e minuut.
Widera probeert naar een medespeler te passen. Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Frontczek probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lanchner kopt de bal weg. Kieliński kan de bal niet met de borst controleren. Koroğlu rent richting de bal. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández schiet op doel. Socki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 4:0

32e minuut.
Missiaglia rent richting de bal. Missiaglia geeft een hoge lob. Quintana Fernández rent richting de bal. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 5:0

40e minuut.
Missiaglia passt de bal met de wreef. Koroğlu is nu in balbezit. Koroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Koroğlu geeft de bal voor. Quintana Fernández springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Widera rent richting de bal. Chovinista verovert de bal door een tackle van achteren. Chovinista met een sublieme pass. Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik geeft een hoge lob. Owczarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 40%, CF Piekło 60%.
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 5:0

48e minuut.
Fletcher kopt de bal weg. Oparin is nu in balbezit. Oparin passt de bal met de wreef. Koroğlu is nu in balbezit. Koroğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Socki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma geeft de bal voor. Quintana Fernández speelt de bal door. Koroğlu is nu in balbezit. Koroğlu haalt uit met een fantastische trap. Socki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 6:0

51e minuut.
Widera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jarosik de bal. Quintana Fernández is nu in balbezit. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 7:0

58e minuut.
Oparin passt de bal met de wreef. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández probeert naar een medespeler te passen. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 8:0

65e minuut.
Białożyt rent richting de bal. Białożyt geeft de bal voor. Quintana Fernández kopt de bal weg. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Missiaglia met de inworp. Koroğlu rent richting de bal. Koroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 9:0

74e minuut.
Missiaglia passt de bal zonder na te denken. Koroğlu rent richting de bal. Oparin is nu in balbezit. Koroğlu rent richting de bal. Koroğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Białożyt geeft de bal voor. Kieliński rent richting de bal. Quintana Fernández onderschept slim de pass. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap. Socki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 10:0

84e minuut.
Fletcher is nu in balbezit. Lanchner speelt de bal door. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu haalt uit met een fantastische trap. Socki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 11:0

87e minuut.
Degryse kopt de bal weg. Klungelig pakt Łysko de bal. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap. Socki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 12:0

88e minuut.
Białożyt rent richting de bal. Oparin is nu in balbezit. Oparin geeft de bal voor. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 34%, CF Piekło 66%.
WKP LECH POZNAN - CF Piekło 12:0