Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Konstancin Borówy FC
424 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 22.6
adequate Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


10e minuut.
Zampogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox rent richting de bal. Zampogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox rent richting de bal. Lennox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - Borówy FC 1:0

13e minuut.
Lawson passt de bal met de wreef. Zampogna is nu in balbezit. Zampogna passt de bal met de wreef. Lennox is nu in balbezit. Lennox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tomicki kopt de bal weg. Szymczycha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zampogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox rent richting de bal. Lennox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - Borówy FC 2:0

34e minuut.
Zampogna is nu in balbezit. Lennox rent richting de bal. Zampogna rent richting de bal. Lennox rent richting de bal. Lennox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lawson heeft problemen om de bal te vangen. Lawson speelt de bal door. Quintanilla speelt de bal door. Ratyński rent richting de bal. Ratyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lennox probeert naar een medespeler te passen. Zampogna rent richting de bal. Zampogna probeert naar een medespeler te passen. Lennox is nu in balbezit. Lennox schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Konstancin 32%, Borówy FC 68%.
Perła Konstancin - Borówy FC 2:0

57e minuut.
Lennox heeft problemen om de bal te vangen. Tomicki is nu in balbezit. Lennox onderschept slim de pass. Lennox draait met de bal, schiet en ... Kurczab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - Borówy FC 3:0

68e minuut.
Lawson met een sublieme pass. Zampogna met een sublieme pass. Lennox bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - Borówy FC 4:0

69e minuut.
Kurczab trapt de bal weg. Wiraszka kopt de bal weg. Vuorenmaa probeert de bal aan de voet te houden. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lawson passt de bal zonder na te denken. Zampogna rent richting de bal. Zampogna passt de bal met de wreef. Lennox rent richting de bal. Lennox draait met de bal, schiet en ... Kurczab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - Borówy FC 5:0

74e minuut.
Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla passt de bal met de wreef. Lennox rent richting de bal. Lennox schiet op doel. Kurczab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - Borówy FC 6:0

77e minuut.
Zampogna probeert naar een medespeler te passen. Lennox rent richting de bal. Martyniak maakt een afschuwelijke overtreding. Martyniak krijgt een gele kaart. Lennox is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quintanilla komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lawson onderschept slim de pass. Zampogna rent richting de bal. Zampogna probeert naar een medespeler te passen. Lennox rent richting de bal. Lennox draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Konstancin 22%, Borówy FC 78%.
Perła Konstancin - Borówy FC 6:0