Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia BKS FC TG 75
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kurdziel rent richting de bal. Kassian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurdziel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nawrot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wesołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - FC TG 75 0:1

6e minuut.
Lotzwik passt de bal in één keer door. Kassian rent richting de bal. Baliński verovert de bal door een tackle van achteren. Rżeński is nu in balbezit. Rżeński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kassian is nu in balbezit. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński passt de bal in één keer door. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Rżeński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - FC TG 75 0:2

26e minuut.
Siekierka geeft een hoge lob. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Woś neemt de hoekschop. Ambrożewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambrożewski probeert naar een medespeler te passen. Gacula kopt de bal weg. Kizior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizior geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gacula rent richting de bal. Zamordek is nu in balbezit. Zamordek speelt de bal door. Kofnyt is nu in balbezit. Kofnyt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gacula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kofnyt de bal. Matysik is nu in balbezit. Zamordek rent richting de bal. Zamordek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - FC TG 75 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia BKS 50%, FC TG 75 50%.
Lechia BKS - FC TG 75 1:2

54e minuut.
Kassian is nu in balbezit. Baliński onderschept slim de pass. Baliński passt de bal met de wreef. Rżeński rent richting de bal. Rżeński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zamordek is nu in balbezit. Zamordek geeft de bal voor. Kofnyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofnyt haalt uit met een fantastische trap. Ambrożewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

74e minuut.
Lotzwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek onderschept slim de pass. Zamordek speelt de bal door. Kofnyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofnyt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia BKS - FC TG 75 2:2

79e minuut.
Rżeński kopt de bal weg. Wesołowski is nu in balbezit. Rżeński is nu in balbezit. Rżeński haalt uit met een fantastische trap. Siekierka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Lotzwik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamordek rent richting de bal. Zamordek met een sublieme pass. Baliński rent richting de bal. Baliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - FC TG 75 2:3

87e minuut.
Sęp rent richting de bal. Sęp geeft de bal voor. Gacula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rżeński is nu in balbezit. Rżeński haalt uit met een fantastische trap. Czyrak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia BKS 59%, FC TG 75 41%.
Lechia BKS - FC TG 75 2:3