Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForLajfDajrekt fc niwa
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha geeft de bal voor. Hýbner rent richting de bal. Hýbner schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fakhri onderschept slim de pass. Fakhri met een sublieme pass. Hýbner rent richting de bal. Hýbner schiet op doel. Mleczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Trybiński passt de bal zonder na te denken. Kearton speelt de bal door. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner haalt uit met een fantastische trap. Matuszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - fc niwa 1:0

25e minuut.
Popiela passt de bal met de wreef. Pluciński rent richting de bal. Fakhri verovert de bal door een tackle van achteren. Kearton rent richting de bal. Kearton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko speelt de bal door. Kearton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Piórko passt de bal met de wreef. Pluciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluciński speelt de bal door. Skałuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skałuba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Patyczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ForLajfDajrekt - fc niwa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForLajfDajrekt 40%, fc niwa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ForLajfDajrekt - fc niwa 1:1

55e minuut.
Trybiński rent richting de bal. Komasiński begaat een overtreding. Trybiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilkosz met een snel genomen vrije trap. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Trybiński is nu in balbezit. Pluciński rent richting de bal. Wilkosz met een sublieme pass. Kearton rent richting de bal. Kearton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Komasiński is nu in balbezit. Trybiński is nu in balbezit. Trybiński probeert naar een medespeler te passen. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Patyczek trapt de bal weg. Fakhri kopt de bal weg. Hordecki rent richting de bal. Kearton onderschept slim de pass. Kearton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Patyczek trapt de bal weg. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko geeft een hoge lob. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wilkosz kopt de bal weg. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri passt de bal in één keer door. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - fc niwa 2:1

82e minuut.
Komasiński is nu in balbezit. Trybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trybiński geeft een lange en hoge pass. Hýbner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýbner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForLajfDajrekt 41%, fc niwa 59%.
ForLajfDajrekt - fc niwa 2:1