Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szubienica Babby Cripples
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 24.4
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Rymaszewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Groń met de inworp. Łuczywek heeft problemen om de bal te vangen. Łuczywek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienica - Babby Cripples 0:1

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borys trapt de bal weg. Michniewicz kopt de bal weg. Łuczywek rent richting de bal. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienica - Babby Cripples 0:2

14e minuut.
Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Bajek rent richting de bal. Bajek speelt de bal door. Pietrasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bajek speelt de bal door. Osipowicz rent richting de bal. Deptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Milczarek is nu in balbezit. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Borys probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pokładowski geeft een hoge lob. Milczarek rent richting de bal. Milczarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Naramowicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kostka de bal onder controle te krijgen. Milczarek rent richting de bal. Milczarek haalt uit met een fantastische trap. Kokosiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienica 58%, Babby Cripples 42%.
Szubienica - Babby Cripples 0:2

65e minuut.
Pokładowski onderschept slim de pass. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kokosiński de bal. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cira probeert naar een medespeler te passen. Piesio rent richting de bal. Piesio speelt de bal door. Milczarek is nu in balbezit. Milczarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienica - Babby Cripples 0:3

84e minuut.
Naramowicki speelt de bal door. Klungelig pakt Michniewicz de bal. Michniewicz probeert naar een medespeler te passen. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga speelt de bal door. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienica - Babby Cripples 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienica 65%, Babby Cripples 35%.
Szubienica - Babby Cripples 0:4