Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wtks agricola Vollion Club Soccer
523 Tactiek V
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
38.9 gemiddelde waardering 36.1
adequate Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Cordera geeft een hoge lob. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci onderschept slim de pass. Vespucci geeft een lange en hoge pass. Mareş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - Vollion Club Soccer 0:1

13e minuut.
Templak speelt de bal door. Vespucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căpusa met een sublieme pass. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Walasek probeert naar een medespeler te passen. Naulapää rent richting de bal. Templak maakt een afschuwelijke overtreding. Templak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Cieszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieszyński geeft een lange en hoge pass. Bačinský kopt de bal weg. Paduli rent richting de bal. Paduli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Canhão met een harde bal richting middenveld. Rivera kopt de bal weg. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siffling heeft problemen om de bal te vangen. Čebanauskas rent richting de bal. Čebanauskas draait met de bal, schiet en ... Canhão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 34%, Vollion Club Soccer 66%.
wtks agricola - Vollion Club Soccer 0:1

49e minuut.
Wilmots met een snelle inworp. Čebanauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel. Canhão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wtks agricola - Vollion Club Soccer 1:1

50e minuut.
Konyalı speelt de bal door. Vespucci rent richting de bal. Vespucci passt de bal met de wreef. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canhão met een harde bal richting middenveld. Naulapää kopt de bal weg. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Bačinský geeft een hoge lob. Naulapää kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cordera de bal onder controle te krijgen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci speelt de bal door. Mareş is nu in balbezit. Mareş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylek komt het veld opgelopen. Popajewski komt het veld opgelopen. Basterretxea komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Murgoci geeft een hoge lob. Helvei kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Walasek de bal onder controle te krijgen. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Căpusa rent richting de bal. Căpusa speelt de bal door. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Canhão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - Vollion Club Soccer 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 30%, Vollion Club Soccer 70%.
wtks agricola - Vollion Club Soccer 2:1