Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0025
  • Stadion: START Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2680
START Szubienica
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Draba kopt de bal weg. Kokosiński geeft een hoge lob. Spisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
START - Szubienica 1:0

19e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Czwakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak onderschept slim de pass. Pietrasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Profeta heeft problemen om de bal te vangen. Trelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Szczurowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merchel is nu in balbezit. Merchel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski met een sublieme pass. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Czwakiel passt de bal zonder na te denken. Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczurowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: START 39%, Szubienica 61%.
START - Szubienica 1:0

53e minuut.
Kostka is nu in balbezit. Kostka geeft de bal voor. Czwakiel kopt de bal weg. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
START - Szubienica 2:0

54e minuut.
Bajek is nu in balbezit. Pietrasiak rent richting de bal. Szczurowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczurowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Deptuch rent richting de bal. Czwakiel begaat een overtreding. Deptuch raakt geblesseerd tijdens het duel. Deptuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak draait met de bal, schiet en ... Trelecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nawałka geeft een hoge lob. Krzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślepecki. Ślepecki krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nawałka geeft een lange en hoge pass. Krzetuski kopt de bal weg. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzetuski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Szczurowski is nu in balbezit. Cira verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz onderschept slim de pass. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Szczurowski onderschept slim de pass. Cira onderschept slim de pass. Cira met een sublieme pass. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: START 36%, Szubienica 64%.
START - Szubienica 2:0