Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzki Widzew RTS F.C. Kozie Bobki
Normal Tactiek 4231
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen good


1e minuut.
Rzędzian speelt de bal door. Klungelig pakt Kałusek de bal. Rzędzian rent richting de bal. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tupalski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazan met een snelle inworp. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bazan rent richting de bal. Bazan geeft de bal voor. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 0:1

17e minuut.
Benia is nu in balbezit. Benia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tupalski de bal onder controle te krijgen. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kałusek speelt de bal door. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Baziak speelt de bal door. Pascoalin is nu in balbezit. Młynarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin schiet op doel. Młynarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 0:2

32e minuut.
Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrugghen passt de bal in één keer door. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Sierman is nu in balbezit. Sierman speelt de bal door. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienażarty rent richting de bal. Nienażarty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pełka met een sublieme pass. Verbrugghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugghen geeft een hoge lob. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rzędzian kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fenyő de bal onder controle te krijgen. Kałusek is nu in balbezit. Kałusek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:2

40e minuut.
Drumlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benia onderschept slim de pass. Benia speelt de bal door. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rzędzian rent richting de bal. Benia verovert de bal door een tackle van achteren. Benia speelt de bal door. Kałusek is nu in balbezit. Kałusek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak passt de bal met de wreef. Bazan rent richting de bal. Bazan geeft een lange en hoge pass. Młynarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Pascoalin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Widzew RTS 59%, F.C. Kozie Bobki 41%.
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:3

52e minuut.
Benia verovert de bal door een tackle van achteren. Benia met een sublieme pass. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. Młynarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:4

52e minuut.
Kałusek met een sublieme pass. Rzędzian heeft problemen om de bal te vangen. Kałusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:5

61e minuut.
Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugghen probeert naar een medespeler te passen. Tupalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Hordyński kopt de bal weg. Pascoalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:6

64e minuut.
Drumlak is nu in balbezit. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrugghen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baziak geeft de bal voor. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Bożek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nienażarty zal de hoekschop nemen. Pascoalin kan de bal niet met de borst controleren. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:7

80e minuut.
Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak is nu in balbezit. Baziak passt de bal in één keer door. Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrugghen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Baziak is nu in balbezit. Witowski onderschept slim de pass. Benia verovert de bal door een tackle van achteren. Verbrugghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugghen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bazan met de inworp. Rzędzian rent richting de bal. Baziak verovert de bal door een tackle van achteren. Baziak geeft een lange en hoge pass. Pascoalin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pascoalin kopt de bal weg. Nienażarty is nu in balbezit. Nienażarty speelt de bal door. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Widzew RTS 70%, F.C. Kozie Bobki 30%.
Łódzki Widzew RTS - F.C. Kozie Bobki 1:8