Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCDragonFC Sparta Kluczewo
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Telefony verovert de bal door een tackle van achteren. Telefony geeft een lange en hoge pass. Rechciński heeft problemen om de bal te vangen. Fojcik is nu in balbezit. Fojcik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCDragonFC - Sparta Kluczewo 1:0

24e minuut.
Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch met een sublieme pass. Biniaszczyk is nu in balbezit. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fojcik onderschept slim de pass. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki onderschept slim de pass. Chmielecki schiet op doel. Gaudyn bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCDragonFC 43%, Sparta Kluczewo 57%.
FCDragonFC - Sparta Kluczewo 1:0

69e minuut.
Pleśniak met een snelle inworp. Fojcik is nu in balbezit. Fojcik geeft een lange en hoge pass. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kryger probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki rent richting de bal. Maczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fojcik verovert de bal door een tackle van achteren. Fojcik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCDragonFC - Sparta Kluczewo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCDragonFC 47%, Sparta Kluczewo 53%.
FCDragonFC - Sparta Kluczewo 2:0