Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zadymiarze Brzeg Opolskie
433 Tactiek wings
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 36.9
poor Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Gorzała de bal. Zerbelloni speelt de bal door. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Veríssimo rent richting de bal. Veríssimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - Brzeg Opolskie 0:1

11e minuut.
Kukucz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azadov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gorzała met een sublieme pass. Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebioda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wakacjowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagórski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zadymiarze - Brzeg Opolskie 1:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azadov met een snelle inworp. Walczak kan de bal niet met de borst controleren. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - Brzeg Opolskie 1:2

39e minuut.
Kukucz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Małyszko komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Veríssimo is nu in balbezit. Veríssimo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Konowalski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - Brzeg Opolskie 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 68%, Brzeg Opolskie 32%.
FC Zadymiarze - Brzeg Opolskie 1:3

49e minuut.
Wenta geeft de bal voor. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov haalt uit met een fantastische trap. Lepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - Brzeg Opolskie 1:4

52e minuut.
Lepa trapt de bal weg. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski passt de bal zonder na te denken. Azadov is nu in balbezit. Azadov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Inworp. Galetti komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Veríssimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galetti krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Galetti rent richting de bal. Galetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albulescu komt het veld opgelopen. Mäntyniemi komt het veld opgelopen. Parishev komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Galetti schiet op doel. Wałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wenta de bal. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Wałkiewicz rent richting de bal. Veríssimo onderschept slim de pass. Veríssimo passt de bal zonder na te denken. Galetti rent richting de bal. Galetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 74%, Brzeg Opolskie 26%.
FC Zadymiarze - Brzeg Opolskie 1:4