Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Kozie Bobki KS Ogrodnik
4231 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłósek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rotocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Kołodziejczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kiniec probeert naar een medespeler te passen. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski speelt de bal door. Korytkiewicz is nu in balbezit. Korytkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Kawulok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kozie Bobki - KS Ogrodnik 1:0

30e minuut.
Korytkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytkiewicz onderschept slim de pass. Małaszuk heeft problemen om de bal te vangen. Małaszuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Matyasik met een snelle inworp. Modry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotocki. Rotocki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry verovert de bal door een tackle van achteren. Modry probeert naar een medespeler te passen. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Korytkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kawulok bokst de bal weg.

44e minuut.
Modry rent richting de bal. Modry probeert naar een medespeler te passen. Korytkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kawulok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kozie Bobki - KS Ogrodnik 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Kozie Bobki 44%, KS Ogrodnik 56%.
F.C. Kozie Bobki - KS Ogrodnik 2:0

53e minuut.
Rotocki geeft een hoge lob. Biesiekierski probeert de bal aan de voet te houden. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kozie Bobki - KS Ogrodnik 2:1

55e minuut.
Klungelig pakt Bruderek de bal. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Markuszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kozie Bobki - KS Ogrodnik 3:1

70e minuut.
Breś passt de bal met de wreef. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki passt de bal in één keer door. Kiniec rent richting de bal. Kiniec geeft de bal voor. Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Korytkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry probeert naar een medespeler te passen. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Markuszewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kozie Bobki - KS Ogrodnik 4:1

77e minuut.
Korytkiewicz is nu in balbezit. Butlewski is nu in balbezit. Butlewski passt de bal met de wreef. Kiniec rent richting de bal. Kiniec geeft de bal voor. Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Breś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamperski. Lamperski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Kozie Bobki 37%, KS Ogrodnik 63%.
F.C. Kozie Bobki - KS Ogrodnik 4:1