Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolorowe Misie Sparta Kluczewo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mielcarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wojnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 0:1

12e minuut.
Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany verovert de bal door een tackle van achteren. Malowany geeft een lange en hoge pass. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 0:2

14e minuut.
Szympruch verovert de bal door een tackle van achteren. Szympruch geeft de bal voor. Pozowski kopt de bal weg. Pielecha rent richting de bal. Pielecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 0:3

19e minuut.
Mielcarz kopt de bal weg. Daar is Waśków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary is nu in balbezit. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Gaudyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 1:3

39e minuut.
Inworp. Malowany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski geeft de bal voor. Peterszajn probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Pozowski de bal. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pozowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pozowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pozowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Szrajda probeert naar een medespeler te passen. Wichary is nu in balbezit. Maczkowski is nu in balbezit. Wichary verovert de bal door een tackle van achteren. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 2:3

45e minuut.
Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski probeert naar een medespeler te passen. Pielecha rent richting de bal. Pielecha schiet op doel. Gutfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 68%, Sparta Kluczewo 32%.
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 2:4

46e minuut.
Madoń is nu in balbezit. Wichary onderschept slim de pass. Wichary probeert naar een medespeler te passen. Mielcarz rent richting de bal. Mielcarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Mielcarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarz passt de bal in één keer door. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Waśków geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peterszajn de bal. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha haalt uit met een fantastische trap. Gutfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 2:5

70e minuut.
Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski speelt de bal door. Polewczyk is nu in balbezit. Pielecha verovert de bal door een tackle van achteren. Pielecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 37%, Sparta Kluczewo 63%.
Kolorowe Misie - Sparta Kluczewo 2:5