Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0026
  • Stadion: FCEOP Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2833
FCEOP SantiSquad
Normal Tactiek 451
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Wyparło geeft een hoge lob. Palimąka met een sublieme pass. Wlazły kopt de bal weg. Rosocha rent richting de bal. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Szabat probeert naar een medespeler te passen. Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazły schiet op doel. Łopatka kopt de bal weg. Daar is Siestrzewitowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz geeft een hoge lob. Sądkiewicz is nu in balbezit. Sądkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - SantiSquad 1:0

15e minuut.
Ziemiańczyk kopt de bal weg. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga speelt de bal door. Rosocha is nu in balbezit. Rosocha schiet op doel. Paal! Góra heeft problemen om de bal te vangen. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha schiet op doel. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kędziora is nu in balbezit. Sądkiewicz begaat een overtreding. Kędziora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tlaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rosocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tlaga kopt de bal weg. Siestrzewitowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosocha. Rosocha krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siestrzewitowski de bal. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Szymkiewicz passt de bal zonder na te denken. Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazły passt de bal met de wreef. Rosocha rent richting de bal. Rosocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Łopatka rent richting de bal. Łopatka passt de bal zonder na te denken. Siestrzewitowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pawluk is nu in balbezit. Pawluk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sądkiewicz de bal. Sądkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - SantiSquad 2:0

42e minuut.
Pawluk passt de bal met de wreef. Sądkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądkiewicz rent richting de bal. Sądkiewicz draait met de bal, schiet en ... Palimąka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Plata heeft problemen om de bal te vangen. Pawluk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sznider de bal. Sądkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEOP 46%, SantiSquad 54%.
FCEOP - SantiSquad 2:0

50e minuut.
Milion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra met een sublieme pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kędziora speelt de bal door. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Plata rent richting de bal. Plata passt de bal zonder na te denken. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatka geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Sznider rent richting de bal. Plata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szabat. Szabat krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ogrodnik is nu in balbezit. Kędziora onderschept slim de pass. Kędziora passt de bal zonder na te denken. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - SantiSquad 2:1

88e minuut.
Tlaga speelt de bal door. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora met een sublieme pass. Rosocha rent richting de bal. Rosocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCEOP - SantiSquad 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEOP 40%, SantiSquad 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCEOP - SantiSquad 2:2