Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Błonie Manchester United FC Red Devils
424 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paganel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bianchi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 1:0

21e minuut.
Ventola met een snelle inworp. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi speelt de bal door. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Ambroszkiewicz de bal. Korbut is nu in balbezit. Ambroszkiewicz onderschept slim de pass. Ambroszkiewicz geeft een hoge lob. Paganel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ambroszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Ambroszkiewicz passt de bal in één keer door. Paganel rent richting de bal. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Izbiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ventola rent richting de bal. Ventola probeert naar een medespeler te passen. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. Izbiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 2:0

34e minuut.
Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Łyskawa de bal onder controle te krijgen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czyż heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 3:0

36e minuut.
Kuyenray geeft de bal voor. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Klungelig pakt Jurgielewicz de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Bianchi met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. Izbiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuyenray passt de bal met de wreef. Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Łyskawa met een sublieme pass. Spyra is nu in balbezit. Spyra passt de bal met de wreef. Paganel rent richting de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 19%, Manchester United FC Red Devils 81%.
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 3:0

47e minuut.
Kuyenray met de inworp. Spyra rent richting de bal. Spyra geeft de bal voor. Paganel maakt een snoekduik en kopt de bal. Izbiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kempczyński is nu in balbezit. Spyra onderschept slim de pass. Spyra met een sublieme pass. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ventola met een sublieme pass. Paganel rent richting de bal. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel onderschept slim de pass. Paganel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 4:0

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drienyovszky komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jurgielewicz geeft een hoge lob. Inworp. Ventola met de inworp. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Izbiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Łyskawa is nu in balbezit. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi passt de bal met de wreef. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Witschge geeft de bal voor. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Bianchi de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Czyż trapt de bal weg. Spyra kopt de bal weg. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Izbiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 5:0

70e minuut.
Futyma komt het veld opgelopen. Pasik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi is nu in balbezit. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 6:0

79e minuut.
Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray is nu in balbezit. Kuyenray passt de bal zonder na te denken. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Szmiel rent richting de bal. Ventola verovert de bal door een tackle van achteren. Ventola probeert naar een medespeler te passen. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kempczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 16%, Manchester United FC Red Devils 84%.
KS Błonie - Manchester United FC Red Devils 6:0