Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Białołęka KS TrippleTor
Ultra Instinct Tactiek cz cz 2
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 40.9
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Oosting rent richting de bal. Oosting passt de bal in één keer door. Griff rent richting de bal. Griff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kancia probeert naar een medespeler te passen. Jakuczun geeft de bal voor. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tunçeri kopt de bal weg. Oosting bereikt de bal nog maar net als eerste. Oosting probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz met een sublieme pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk onderschept slim de pass. Kotlarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Santiago met een snelle inworp. Wilczan speelt de bal door. Kancia met een sublieme pass. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal in één keer door. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - KS TrippleTor 1:0

39e minuut.
Oosting is nu in balbezit. Oosting passt de bal zonder na te denken. Daar is Bankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Villalba de bal. Bankov geeft een lange en hoge pass. Cucovaz kopt de bal weg. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 52%, KS TrippleTor 48%.
KS Białołęka - KS TrippleTor 1:0

46e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Araujo is nu in balbezit. Kancia begaat een overtreding. Kancia krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gryglak met de inworp. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri geeft een lange en hoge pass. Małysa controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk geeft een hoge lob. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia met een sublieme pass. Kotlarczyk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Santiago probeert naar een medespeler te passen. Wilczan speelt de bal door. Kotlarczyk rent richting de bal. Daar is Kotlarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlarczyk schiet op doel. Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Oosting heeft problemen om de bal te vangen. Oosting passt de bal met de wreef. Griff rent richting de bal. Griff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - KS TrippleTor 2:0

71e minuut.
Gryglak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri geeft een hoge lob. Griff is nu in balbezit. Griff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - KS TrippleTor 3:0

80e minuut.
Oosting passt de bal in één keer door. Gryglak rent richting de bal. Gryglak met een sublieme pass. Griff is nu in balbezit. Griff schiet op doel. Dumitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Gryglak is nu in balbezit. Gryglak geeft een hoge lob. Griff krijgt zijn hoofd ertegen. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - KS TrippleTor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 45%, KS TrippleTor 55%.
KS Białołęka - KS TrippleTor 4:0