Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH Tartatico
(L) Tactiek 4-2-2-2
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 35.3
excellent Schieten weak
good Passen adequate
very good Verdedigen average


6e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro met een sublieme pass. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tartatico 1:0

11e minuut.
Kulaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaš geeft een lange en hoge pass. Fleury rent richting de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shuangjiang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tartatico 2:0

15e minuut.
Biegun is nu in balbezit. Biegun met een sublieme pass. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Fleury springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kulaš rent richting de bal. Kulaš geeft een lange en hoge pass. Fleury rent richting de bal. Fleury draait met de bal, schiet en ... Perähuhta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tartatico 3:0

29e minuut.
Zoco passt de bal in één keer door. Kulaš rent richting de bal. Kulaš geeft een hoge lob. Fleury maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Arapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoco geeft de bal voor. Lipnicki heeft problemen om de bal te vangen. Dieste is nu in balbezit. Dieste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Perähuhta met een harde bal richting middenveld. Arapa kopt de bal weg. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Gerbelli bokst de bal weg.

37e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft de bal voor. Spago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury onderschept slim de pass. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mapelli kopt de bal weg. Rivellino speelt de bal door. Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro geeft een hoge lob. Fleury springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Dieste passt de bal in één keer door. Kulaš rent richting de bal. Kulaš geeft een hoge lob. Dieste is nu in balbezit. Dieste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 31%, Tartatico 69%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tartatico 3:0

46e minuut.
Seifenstein komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizarro met de inworp. Dieste rent richting de bal. Dieste geeft een lange en hoge pass. Kulaš krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Pisár de bal onder controle te krijgen. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Zoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoco passt de bal met de wreef. Kulaš heeft problemen om de bal te vangen. Kulaš geeft de bal voor. Fleury krijgt zijn hoofd ertegen. Seifenstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Zoco verovert de bal door een tackle van achteren. Zoco passt de bal zonder na te denken. Kulaš rent richting de bal. Kulaš geeft een hoge lob. Fleury springt en kopt de bal. Seifenstein bokst de bal weg. Pisár heeft problemen om de bal te vangen. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury rent richting de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tartatico 4:0

74e minuut.
Kulaš kopt de bal weg. Klungelig pakt Dieste de bal. Dieste passt de bal met de wreef. Kulaš rent richting de bal. Kulaš geeft de bal voor. Seifenstein bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fleury is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tartatico 5:0

79e minuut.
Mapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rivellino speelt de bal door. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Seifenstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kulaš geeft een hoge lob. Lucas kopt de bal weg. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft een hoge lob. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Fleury kopt de bal weg. Lucas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dieste is nu in balbezit. Dieste schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste passt de bal zonder na te denken. Pizarro rent richting de bal. Pizarro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 28%, Tartatico 72%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tartatico 5:0