Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCP Ceramed SCI NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
Normal Tactiek (L)
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
3 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 48.8
weak Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Wiater is nu in balbezit. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino passt de bal zonder na te denken. Fleury rent richting de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Maradona met een sublieme pass. Fleury rent richting de bal. Fleury passt de bal in één keer door. Dieste rent richting de bal. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Domber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pater geeft de bal voor. Biegun is nu in balbezit. Brama onderschept slim de pass. Brama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Budnicki is nu in balbezit. Budnicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pizarro met de inworp. Dieste geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Budnicki trapt de bal weg. Zoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulaš geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maradona kopt de bal weg. Budnicki probeert de bal aan de voet te houden. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zoco heeft problemen om de bal te vangen. Zoco passt de bal met de wreef. Pater rent richting de bal. Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Przedpełski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Maradona speelt de bal door. Fleury probeert naar een medespeler te passen. Dieste heeft problemen om de bal te vangen. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Przedpełski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:1

19e minuut.
Brama speelt de bal door. Daar is Żytomirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste onderschept slim de pass. Dieste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dieste passt de bal in één keer door. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro speelt de bal door. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Wałdoch de bal. Wałdoch geeft de bal voor. Kulaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kulaš de bal. Kulaš geeft een hoge lob. Przedpełski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Budnicki heeft problemen om de bal te vangen. Fleury is nu in balbezit. Fleury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:3

24e minuut.
Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro met een sublieme pass. Fleury is nu in balbezit. Fleury haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Leś onderschept slim de pass. Leś passt de bal in één keer door. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel. Przedpełski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:4

27e minuut.
Fleury is nu in balbezit. Pater bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Fleury de bal. Fleury passt de bal zonder na te denken. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro geeft de bal voor. Fleury springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Przedpełski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przedpełski probeert naar een medespeler te passen. Zoco kopt de bal weg. Leś heeft problemen om de bal te vangen. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste schiet op doel. Przedpełski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulaš neemt de hoekschop. Fleury krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:5

33e minuut.
Maradona geeft een hoge lob. Dieste is nu in balbezit. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Wałdoch probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:6

37e minuut.
Dieste rent richting de bal. Wałdoch is nu in balbezit. Dieste onderschept slim de pass. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Przedpełski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:7

38e minuut.
Brama is nu in balbezit. Brama passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leś de bal. Fleury onderschept slim de pass. Fleury schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wałdoch rent richting de bal. Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:8

41e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro geeft een hoge lob. Daar is Domber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury is nu in balbezit. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kulaš geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Domber de bal onder controle te krijgen. Maradona rent richting de bal. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCP Ceramed SCI 87%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 13%.
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:8

46e minuut.
Zoco onderschept slim de pass. Zoco speelt de bal door. Kulaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaš geeft de bal voor. Fleury springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:9

48e minuut.
Pater probeert de bal met de borst te controleren. Zoco verovert de bal door een tackle van achteren. Zoco geeft een lange en hoge pass. Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel. Przedpełski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:10

52e minuut.
Pizarro kopt de bal weg. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Przedpełski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:11

53e minuut.
Pater onderschept slim de pass. Zoco verovert de bal door een tackle van achteren. Zoco passt de bal in één keer door. Dieste heeft problemen om de bal te vangen. Dieste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zoco onderschept slim de pass. Zoco geeft een hoge lob. Fleury kopt de bal weg. Dieste rent richting de bal. Dieste haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Pater rent richting de bal. Dieste onderschept slim de pass. Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Biegun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kulaš de bal. Kulaš passt de bal zonder na te denken. Daar is Dieste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste draait met de bal, schiet en ... Przedpełski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulaš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Przedpełski bokst de bal weg.

70e minuut.
Dieste onderschept slim de pass. Dieste passt de bal met de wreef. Fleury rent richting de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap. Wałdoch probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kulaš rent richting de bal. Kulaš geeft een lange en hoge pass. Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury is nu in balbezit. Fleury draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dieste onderschept slim de pass. Dieste met een sublieme pass. Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel. Przedpełski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zoco kopt de bal weg. Daar is Maradona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradona probeert naar een medespeler te passen. Fleury rent richting de bal. Fleury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:12

81e minuut.
Inworp. Kulaš met een snelle inworp. Zoco geeft de bal voor. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ... Przedpełski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Budnicki geeft een hoge lob. Biegun met een sublieme pass. Kulaš rent richting de bal. Kulaš geeft een lange en hoge pass. Fleury springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCP Ceramed SCI 85%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 15%.
FCP Ceramed SCI - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:13