Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Precle Katevoo Ostrowiec Św.
532 Tactiek ktw24
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 31.3
average Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Wasil met een sublieme pass. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka met een sublieme pass. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Szajter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palizas rent richting de bal. Palizas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bigus geeft een lange en hoge pass. Kwiczy is nu in balbezit. Hołowczyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hołowczyc krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Bigus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palizas rent richting de bal. Palizas speelt de bal door. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nośka geeft de bal voor. Daar is Tabaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Szajter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Precle - Katevoo Ostrowiec Św. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Precle 50%, Katevoo Ostrowiec Św. 50%.
FC Precle - Katevoo Ostrowiec Św. 0:1

46e minuut.
Grenda komt het veld opgelopen. Cysarz komt het veld opgelopen. Linetty komt het veld opgelopen. Smuda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kwiczy geeft een lange en hoge pass. Daar is Wasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Materzok met een sublieme pass. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Nośka onderschept slim de pass. Nośka speelt de bal door. Palizas rent richting de bal. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Szajter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Precle - Katevoo Ostrowiec Św. 0:2

74e minuut.
Wlazło met een sublieme pass. Tabaka heeft problemen om de bal te vangen. Grenda is nu in balbezit. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Tabaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Palizas verovert de bal door een tackle van achteren. Palizas speelt de bal door. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda onderschept slim de pass. Grenda schiet op doel. Szajter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grenda rent richting de bal. Grenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiśniewski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Hołowczyc draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szteter met de inworp. Grenda rent richting de bal. Grenda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Szajter trapt de bal weg. Hołowczyc kopt de bal weg. Palizas is nu in balbezit. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Szajter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grenda is nu in balbezit. Grenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Precle - Katevoo Ostrowiec Św. 0:3

89e minuut.
Materzok passt de bal zonder na te denken. Nośka probeert naar een medespeler te passen. Palizas rent richting de bal. Palizas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Precle - Katevoo Ostrowiec Św. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Precle 57%, Katevoo Ostrowiec Św. 43%.
FC Precle - Katevoo Ostrowiec Św. 0:4