Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartatico Revolt FC
4-2-2-2 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Secchi geeft de bal voor. Ankowski kopt de bal weg. Arapa is nu in balbezit. Arapa schiet op doel. Łoszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas speelt de bal door. Balanta speelt de bal door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - Revolt FC 1:0

12e minuut.
Mowlik is nu in balbezit. Mapelli onderschept slim de pass. Mapelli speelt de bal door. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ankowski rent richting de bal. Stempel begaat een overtreding. Ankowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Secchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ankowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Arapa de bal. Arapa speelt de bal door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mapelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Balanta de bal. Balanta speelt de bal door. Arapa rent richting de bal. Arapa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ankowski schiet op doel. Doeltrap. Łoszkowski trapt de bal weg van het doel. Mapelli is nu in balbezit. Mapelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - Revolt FC 2:0

31e minuut.
Chwast geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mapelli met een snelle inworp. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapelli onderschept slim de pass. Mapelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arapa de bal. Arapa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Secchi verovert de bal door een tackle van achteren. Secchi geeft de bal voor. Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 27%, Revolt FC 73%.
Tartatico - Revolt FC 2:0

46e minuut.
Seifenstein komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapelli onderschept slim de pass. Mapelli speelt de bal door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cupiał trapt de bal weg van het doel. Balanta kopt de bal weg. Chwast heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Spago geeft een hoge lob. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mapelli kopt de bal weg. Balanta geeft een hoge lob. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa draait met de bal, schiet en ... Łoszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - Revolt FC 3:0

63e minuut.
Spago onderschept slim de pass. Spago geeft een lange en hoge pass. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - Revolt FC 4:0

73e minuut.
Ankowski passt de bal met de wreef. Stempel probeert naar een medespeler te passen. Arapa is nu in balbezit. Arapa schiet op doel. Łoszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - Revolt FC 5:0

74e minuut.
Ankowski passt de bal met de wreef. Mapelli rent richting de bal. Mapelli passt de bal in één keer door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski onderschept slim de pass. Ankowski met een sublieme pass. Mapelli is nu in balbezit. Mapelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Spago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balanta is nu in balbezit. Balanta geeft de bal voor. Ankowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 22%, Revolt FC 78%.
Tartatico - Revolt FC 5:0